Charitativní akce “Basket pro Ondrášek”.

Náš klub se aktivně zapojí do charitativní akce s názvem "Basket pro Ondrášek"

ČÍST DÁLE

12. 6. 2018

Ostravský basketbalový klub NH Ostrava společně s dalšími partnery podpoří mobilní hospic Ondrášek. Exhibiční utkání ve street basketu, které ostravští basketbalisté organizují, se uskuteční 22. června od 14.00 hodin v obchodním centru Fórum Nová Karolina.

Street basket je velmi populárním letním sportem. I když se jedná o „basket na ulici“, utkání se odehraje v interiérech nákupního centra. Netradiční benefiční utkání inicioval BK NH Ostrava a cílem této sportovní aktivity bude podpora dětského mobilního hospice Ondrášek. Zájemci, kteří se přijdou na zajímavou sportovní akci podívat, tak budou moct zároveň přispět a pomoci tomuto zařízení, které pečuje o těžce nemocné děti. Zapečetěné schránky na příspěvky jsou na vybraných místech k dispozici již od začátku června.

„Turnaje se budou účastnit hráči ostravského A-týmu, dále basketbalové legendy a možnost si zahrát bude mít určitě i veřejnost“, komentuje přípravy akce Jiří Týn, marketingový specialista společnosti ČSAD Ostrava. „Věříme, že se nám podaří navázat na úspěšný projekt z roku 2014 Pojďme táhnout za jeden provaz, kdy jsme finančně pomohli dětské onkologii Fakultní nemocnice v Ostravě“, dodává Týn.

Basketbalový klub je součástí skupiny ČSAD Ostrava, která jej dlouhodobě podporuje. „Je to práce, která ve společenském měřítku určitě dává smysl“ hodnotí aktivity klubu její majitel, Tomáš Vrátný.

Hlavními partnery této dobročinné akce jsou společnosti skupiny ČSAD Ostrava – ADIP, spol. s r.o., KAR group a.s., ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. a Nikey s.r.o.  Hlavním partnerem je společnost HAVEL – Internet s.r.o. a mediální záštitu nad akcí převzalo Rádio Čas.

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

10

hodin

16

minut

05

vteřin

vs.

20. 3. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 6. kolo - Skupina A2

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

68:76

18:1929:4145:59

16. 3. 2024 19:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 9. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

2. MÍSTO

Skupina A212 VÝHER / 18 PROHER (40 %)