Kupte si vstupenky na domácí zápasy z pohodlí domova!

Novinka v aplikaci ČBF.

ČÍST DÁLE

3. 11. 2018

Koupit si vstupenku na basketbal nikdy nebylo jednodušší. Česká basketbalová federace přichystala aktualizaci své mobilní aplikace, která umožňuje pořízení vstupenky přímo z mobilního telefonu. Vzhledem k tomu, že vstupenka Vám následně přijde do emailu, nepotřebujete žádné další zařízení a můžete se rovnou vydat na basketbal.

 

Kooperativa NBL je jedinou kolektivní soutěží v České republice, která nabízí možnost koupit si centrálně vstupenky na všechny zápasy. Výhodou například je, že si jde zakoupit vstupenky přímo z oficiálního webu nbl.cz. Teď přibývá další zajímavá možnost. Každý, kdo má ve svém mobilu nebo tabletu staženou aplikaci Český basketbal, může nakupovat vstupenky na zápasy Kooperativa NBL i národního týmu přímo z vlastního zařízení.

 

Znamená to, že například už na utkání národního týmu mužů v kvalifikaci o MS 2019 s Francií, které se odehraje 30. listopadu v Pardubicích, je možné si zakoupit vstupenku přímo z aplikace Český basketbal. Stačí k tomu málo:

1. Mít aktuální verzi aplikace Český basketbal

2. V detailu zápasu si najít ikonu vstupenky a uskutečnit nákup

 

Aplikace Český basketbal je v Google Play i v App Store k dispozici zcela zdarma. Česká basketbalová federace plánuje ještě do Vánoc uveřejnit další velkou aktualizaci, která rozšíří funkce aplikace.

 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)