V 10. kole přivítáme USK Praha.

Netradičně ve čtvrtek s celkem z hlavního města naší země.

ČÍST DÁLE

27. 11. 2017

Preview: NH Ostrava: USK Praha

Datum: 30.11.2017

Čas: 17:30

Vzájemná bilance: http://bit.ly/2i6Bgcu

 

Netradičně ve čtvrtek odehrajeme 10. kolo KNBL proti USK Praha. Původně jsme měli hrát v Praze, ale vzhledem k vytíženosti tamější haly jsme vyšli hostům vstříc a přesunuli jsme pořádání zápasu na domácí palubovku. Půjde o střet týmů, které sousedí v tabulce KNBL. Hosté jsou jen o příčku nad námi a tak případný triumf by se nám velmi hodil.

Tým kouče Chougkaze prošel značnou obměnou. Z týmu odešel lídr týmu Jaromír Bohačík (Nymburk) či rozehrávač Feštr (Děčín). K nim se již v rozehraném ročníku přidal také Peterson, který zkusí basketbalové štěstí v Jižní Koreji. V týmu kromě dravého mladí a entuziasmu zůstal Madsen a Michal Mareš.  Ač se to na první pohled nezdá, tak je tým z hlavního města naší země velmi příjemným překvapením letošního ročníku. Porazil doma Kolín, Ústí nad Labem, Olomoucko nebo Děčín. Toho také porazil v poháru na jejich palubovce a to jen v 7 lidech! 

Náš tým půjde po reprezentační pauze do zápasu dobře naladěn. Skalp favorizovaných Turů je velmi cenný. „Štiku“ ligy jsme udrželi na 69 bodech, což svědčí o zlepšující se obraně našeho týmu. V tomto zápase jsme se opět mohli opřít o výkony dua Stanojevič – Stojačič, ke kterému se přidal výraznou měrou také Blagojevič. Svůj první zápas v domácím dresu odehrál Evan Payne a hned zaznamenal 14 bodů. 

V poločase čtvrtečního zápasu bude probíhat soutěž o voucher pro dvě osoby do hotelu Mercury v centru Ostravy.

Ohlasy po sobotním vítěztvím nad svitavstými Tury:

Kouč Medvecký : „ Děkuji za gratulaci. Do zápasu jsme vstoupili koncentrovaně, tak jak jsme chtěli. Řekli jsme si, že nemůžeme do něj vstoupit tak jako na Olomoucku.  To se nám dařilo asi 7 minut, pak šli Svitavy přes nás. Do poločasu jsme to ale otočili a ikdyž jsme dostali v závěru hloupou trojku, tak to bylo ok. Do toho druhého poločasu jsme vstoupili agresivněji v obraně, dostali jsme 69 bodů, což je od takového týmu jako jsou Svitavy, super počin. Sice nedali nějaké „šoupáky“, ale to my také ne. Dnes jsem spokojen s obranou. Sice když ji Svitavy změnily na zónu, tak jsme s tím měli problémy, ale to je i tím, že máme nový tým a spíš trénujeme tu osobní obranu. Blagojevič pak dal důležité trojky a zápas jsme dovedli do důležitého vítězného konce. Gratulace klukům za obranu. Když takto budeme bránit, tak to bude ok“.

 

FB: http://bit.ly/2znpVIu

TVCOM: http://bit.ly/2A9xhQU

Vstupenky online:  bit.ly/nhbasket_predprodej

#OVAvsUSK

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)