V sobotu dojede Nymburk

Zítra nás poctí svojí návštěvou náš několikanásobný mistr.

ČÍST DÁLE

8. 12. 2017

Preview: NH Ostrava: ČEZ Basketball Nymburk

Kolo: 12. kolo

Datum:  9.12.2017

 

Vzájemná bilance: http://bit.ly/2AXmzA7

 

V sobotu se opět představíme našim fanouškům a to rovnou v zápase s několikanásobným českým mistrem z Nymburka.

Tým z Polabí prochází tuzemskou ligou prozatím jako nůž máslem bez ztráty kytičky. Do toho opět hraje také evropské poháry a tak přijede jistě dobře rozehraný.

Kádr kouče Orena  Amiela, který kádr vede po odchodu trenéra Ginzburga k reprezentaci, opět prošel řadami změn.  Z USK přišla jako velká posila Jaromír Bohačík a již se ukazuje, že to byl dobrý tah. Na rozehrávku pak  přišel Tomáš Vyoral z Děčína. Dále je pak kádr tvořen zahraničními hráči, kteří o sobě dávají celkem znamenitě vědět.

Pro náš tým to bude jistě velmi dobrá konfrontace s basketbalem té nejvyšší úrovně.  I pro naše mladé hráče to může být dobrá ukázka toho, kde a jak se ještě mají zlepšit, aby se jednou dostali do takého týmu jako je právě Nymburk.

Zápas začíná v tradičním čase a opět si něj můžete koupit lístek z domova. Stačí rozkliknout odkaz ,co je níže. V poločase sobotního zápasu opět proběhne losovací soutěž. Tentokrát se bude jednat o krabice vín od partnera utkání, Pavlovín - Vinařství Velké Pavlovice.

 

 

Ohlasy po středečním zápase: „My jsme prohráli zápas v druhé periodě, kdy nám dal 3,4 trojky z postupného útoku a my jsme se nevrátili zpět do obrany a místo toho jsme diskutovali sami se sebou nebo s rozhodčíma. A ač jsem na to své hráče upozorňoval, že je nesmíme pustit do přečíslení, tak jsme to dopustili.  Ve druhém poločase jsme chtěli, dotáhli jsme a také jsme dostali TCH.  O tom si musíme promluvit s hráči. Děčín ve druhé čtvrtině zpřesnil obranu a než jsme si na to zvykli, tak jsme prohrávali. Vyhrál zaslouženě.“

 

TVCOM: http://bit.ly/2zXWFrZ

FB: http://bit.ly/2zXWFrZ

Lístky: bit.ly/nhbasket_predprodej

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

01

hodina

18

minut

59

vteřin

vs.

30. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 11. kolo - Skupina A2

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

81:64

20:2741:4660:54

27. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 10. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

2. MÍSTO

Skupina A213 VÝHER / 19 PROHER (40.6 %)