V sobotu nás čeká derby s Opavou!

V sobotu doražte všichni v bílém!

ČÍST DÁLE

6. 10. 2017

Preview: NH Ostrava: BK Opava

Kolo: 2

Datum: 7. 10. 2017

 

Po středečním zápase v Nymburku, který skončil jasným vítězstvím favorita 106:77, se v sobotu představíme v nové sezóně poprvé doma a to hned v zápase s regionálním rivalem z Opavy. Jelikož se jedná o derby, tak vyzíváme všechny naše fanoušky ať příjdou v čemkoliv bílém, ať hostujícím fanouškům ukážeme, kdo je v Tatranu doma.

 

Nyní si pojďme představit blíže našeho sobotního soupeře. Tým kouče Czudka před touto sezónou opustil Viktor Cvek a Jakub Blažek. Směrem dovnitř týmu pak přišlo trio Bukovjan, Štěpánek a Slavík. Tým je již dlouhodobě postavený na schopnostech reprezentačního rozehrávače Jakuba Šiřiny, na kterém de facto stojí a padá hra celé Opavy. K tomu se často přidávají další střelci z perimetru v podobě Jurečky či Zbránka.

Náš tým je po středeční porážce od Nymburka připraven ukázat se v prvním domácím zápase v dobrém světle. Zápas na palubovce mistra se nám vůbec nepovedl a po strašlivém úvodu jsme v poločase zaostávali až o 30 bodů. Nástup do druhého poločasu jsme měli lepší a manko se nám povedlo alespoň trochu stáhnout. Na obrat to však nestačilo.

Do nové sezóny také vstupujeme s možností koupit si lístek online přímo z pohodlí vašeho domova. Stačí kliknout na odkaz, který je níže a již teď si můžete vybrat kolik jich na daný zápas chcete.

Dále pro naše fanoušky máme připravenou další novinku. Kromě již dříve zmíněné možnosti zakoupení si lístků online, tak máme pro vás přichystanou soutěž o FAN permanentky.

Před každým domácím zápasem si každý z vás může tipnout, jaký bude konečný výsledek daného domácího zápasu. Nejpřesnější tip, pak obdrží z rukou našeho moderátora zdarma FAN permanentku. Své tipy můžete zasílat na adresu: vasek.mrkvica@centrum.cz

 

Ohlasy po středečním zápase: Dušan Medvecký: „Gratuluji Nymburku k vítězství. My jsme začali hrůzostrašně, měli jsme strašně moc ztrát na začátek a v poločase byl rozdíl 30 bodů bez systému a pravidel hry. V poločase jsme si k tomu něco řekli, Nymburk polevil v té agresivitě a v obraně a mohli jsme to dohrát se trochu se ctí a nedostali ještě větší debakl, na který to v poločase vypadalo“.

Petr Bohačík: „ Já navážu na trenéra, měli jsme strašný vstup do zápasu,  pokud takto začnete v Nymburce, tak je to začátek konce. Měli jsme více ztrát než střel a to nemůžeme pomýšlet na výhru. Příště musíme začít jinak. Jestli mám najít něco pozitivního, tak je to třetí perioda, kdy nám tam padla série trojek a my jsme se trochu dotáhli.  Kdybychom takto začali od začátku, tak to mohlo být vyrovnanější.“

 

Vstupenky online: http://bit.ly/2xW5Jz

FB: http://bit.ly/2hPEL6Q

TVCOM: http://bit.ly/2xZ89gw

#OVAvsOPA

 

 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)