Ve středu dorazí Děčín.

Ve středu dohráváme 11. kolo

ČÍST DÁLE

5. 12. 2017

Preview:  NH Ostrava: BK Armex Děčín

Kolo: 11. kolo

Datum: 6. 12. 2017

Vzájemná bilance: http://bit.ly/2iHuWbW

 

Ve středu máme na programu dohrávku 11. Kola KNBL, kdy na domácí půdě přivítáme Děčín.

Tento tým bude letos patřit k favoritům soutěže jako loni a tak nás jistě nečeká nic lehkého. Kouč hostů před sezónou přivítal v kádru Lukáše Feštra a Pavla Grunta z USK a Filipa Haladu. 

V tabulce KNBL zatím drží 4. místo s bilancí 6:4. Má tedy jen o jednu výhru více než náš tým.

Kromě nejvyšší domácí soutěže hraje náš středeční soupeř také Alpe Adria Cup. Momentálně drží ve skupině B druhé místo. V sobotu si poradili s týmem Egis Kormed 80:72, kdy jejich nejlepším střelcem domácím byl se 14ti body Feštr.

Náš tým nastoupí ke středečnímu zápasu v dobré náladě. Ve čtvrtek jsme si poradili s USK Praha, kdy hlavně ve třetí čtvrtině jsme hráli výborný basketbal. V útoku jsme si výborně půjčovali míč a dokázali jsme si vyhovět. Obrana taky zaslouží pochvalu. Obdrželi jsme jen 74 bodů.

Ve středu nás tedy čeká těžký soupeř, který ale je k poražení. Na tento zápas si opět můžete koupit lístek z vašich domovů, stačí , když kliknete na odkaz, který je níže.

V poločase středečního zápasu pak proběhne losování o poukaz do fitcentra JATOMI. Proto dobře poslouchejte hlášení moderátora a neodcházejte o poločase z haly.

Ohlasy po čtvrteční výhře: „„ Děkuji za gratulaci. Po té 12ti denní pauze jsme nastoupili v útoku zbytečně nervózně. V obraně jsme dostali 36 bodů, to je ok, ale v útoku jsme dělali nějaké chyby, zbytečné ztráty, kdy jsme jim dávali míče do rukou. Vlastními chybami jsme drželi USK na dostřel. Ve druhém poločase to byl koncert z naší strany. Borci hráli výborně dopředu, půjčovali si výborně balón a dávali jsme otevřené střely. Dostali jsme do náskoku 20ti bodů a pak se to dohrávalo. Gratuluji klukům. Dali mi pěkný dárek k narozeninám.“

FB event: http://bit.ly/2BuUqwM

Vstupenky :  bit.ly/nhbasket_predprodej

TVCOM: http://bit.ly/2AEKt2T

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)