Zítra dorazí Geosan Kolín.

Po třech venkovních zápasech se představíme opět doma.

ČÍST DÁLE

23. 3. 2018

Review: NH Ostrava : Geosan Kolín

Kolo: 7. Kolo skupiny A2

Datum: 24.3.2018

Čas: 17:30

 

Vzájemná bilance: http://bit.ly/2hHWV6L

 

Po třech zápasech na venkovních hřištích se tentokrát představí ostravský celek na domácí palubovce. Sobotním soupeřem jim bude celek z Kolína. Geosan se potkal v nadstavbové části s rozporuplnou formou. Na jedné straně je schopen přehrát JH a na druhé straně dokáže ztratit dobře rozehraný zápas. Jako se mu to stalo, jak v našem vzájemném zápase na jejich palubovce, tak také ve středu v Ústí nad Labem. Tam v poločase dokonce vedl už o 18 bodů, ale nakonec prohrálitrojkou Šotnara v poslední vteřině utkání. 

Podobně vypjatá koncovka byla také v našem vzájemném zápase v Kolíně. Tam hosté celý zápas dotahovali a do vedení se dostali až v poslední minutě utkání. To vzal na sebe zodpovědnost Michal Medvecký a rozhodl o tom, že si z Polabí odvezeme cenné vítězství.

Ostravský celek, stejně jako jeho sobotní soupeř, má za sebou středeční vypjatý zápas.  V Brně byl nejdříve v 8 bodovém vedení, které náhle ztratil a díky Canadově trojce v poslední vteřině dostal zápas do prodloužení. V tom byli domácí zpočátku ve vedení, které nakonec ztratili zásluhou dua Stojačič – Blagojevič. Z našeho druhého hlavního města tak vezeme důležité vítězství. A na něj by rádi ostravští basketbalisté navázali v sobotu. Vidina play –off ještě není ztracena.

V tomto zápase se aktivně zapojí náš klub do projektu „Každý koš pomáhá“.  Do toho projektu se můžete zapojit také vy a to prostřednictvím SMS ve tvaru DMS SPORTBEZBARIER 30 na číslo 87 777 Cena jedné DMS  je 30 Kč, příjemce obdrží 29 Kč.

 I na tento zápas si můžete koupit lístek z domova. Stačí kliknout na odkaz co je níže. Partnerem zápasu je tentokrát hotel Imperial, který se nachází v centru Ostravy.  Vylosovaní výherci obdrží dva vouchery na nedělní brunch.

Ohlasy po středečním utkání:

Marek Stuchlý (asistent NH Ostrava): „Co k tomuhle utkání říct? Myslím, že nevyhrál lepší tým, ale určitě vyhrál šťastnější tým. Kdybych se vrátil k celému zápasu, tak po nepříliš podařeném úvodu, kdy jsme opravdu ještě spali v obraně, přišel Adam Choleva, který velice zvedl úroveň hry. My jsme vedli o 5 bodů, nedali jsme pět šestek v závěru, což to taky zdramatizovalo. Domácí šli do mírného vedení a my jsme to v poslední sekundě otočili, za to jsme rádi. Vyhrál šťastnější tým.“

Adam Choleva (křídlo NH Ostrava): „Závěr byl o štěstí, prvně Honza Kozina trefil super dobrou trojku, pro Brno už to mohlo znamenat vítězství, my jsme to nakonec nějak dotlačili do prodloužení a tam domácí vedli, my jsme se ještě nějak vrátili a těžkým koncem jsme vyhráli.“

 

TVCOM: http://bit.ly/2IKWGEv

FB: http://bit.ly/2ucaZPe

Lístky online:  bit.ly/nhbasket_predprodej

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

09

hodin

30

minut

07

vteřin

vs.

30. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 11. kolo - Skupina A2

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

81:64

20:2741:4660:54

27. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 10. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

2. MÍSTO

Skupina A213 VÝHER / 19 PROHER (40.6 %)