Zítra dorazí USK Praha.

Zítra odehrajeme poslední kolo nadstavby A2.

ČÍST DÁLE

3. 4. 2018

Preview: NH Ostrava vs USK Praha

Kolo:10. Kolo skupiny A2

Datum, čas: 4.4.2018, 18:00

Vzájemná bilance: http://bit.ly/2i6Bgcu

 

 

První dubnovou středu odehrají ostravští basketbalisté poslední zápas skupiny A2. Tentokrát přivítají na domácí palubovce USK Praha.  S tímto celkem mají domácí basketbalisté v této sezóně velmi negativní bilanci. Ze tří případů vyšli vítězně jen jednou. A to na domácí palubovce na konci listopadu. Na Folimance se jim zato vůbec nedařilo. V základní části prohráli vysokým rozdílem a v nadstavbě, kdy ještě mohli pomýšlet na play – off tak padli i poté, co se jim málem podařilo smazat manko z prvního poločasu. V tom si nechali nasázet 50 bodů, což je hodně. Pak velkým úsilím se sice přiblížili na rozdíl 7 bodů, ale přes soupeře se již nedostali.  

Ve středečním zápase půjde hostům ještě stále o dost. Po sobotní porážce od Kolína na domácí palubovce musí ostravský tým bezpodmínečně porazit a zároveň doufat v porážku Kolína na domácím hřišti. Ten hostí předposlední Brno.

Domácí tým po sobotní šokující porážce od posledního JH, kdy nedokázal zastavit kanonádu trojkových střel hostí, má před sebou zápas ve kterém mu již o nic nejde.  Pak bude následovat play out.

Zápas začíná v 18 hodin a i na tento zápas si můžete koupit lístek z domu. Stačí kliknout na odkaz, co je níže. Partnerem zápasu je tentokrát společnost KAR Group. Tentokrát budeme soutěžit o dárkové tašky a o prodloužený víkend s obytným vozem.

 

Ohlasy po sobotním zápase:

Kouč Medvecký: „ JH nastoupil velice uvolněně, my jsme dnes vůbec nebránili, kdybych tam postavil 5 kuželů, tak brání líp. Dali nám 50 bodů v poločase, asi 20 trojek, nechali jsme rozstřílet Baštu, který nám dal asi 8 trojek. Pak se dostali do laufu, že byli schopni dát koš i ze šatny. Nicméně v poslední periodě jsme šli přes ně, a když už to vypadalo, že zase vyhrajeme, tak jsme zbrkle vystřelili trojku, oni doskočili, pak nám dali další trojky a bylo to zase vyrovnané. Následně nesmyslně jsme jim hodili balón do ruky. Jsem nespokojený s obranou, a když budeme takto bránit dál, tak nemáme šanci nikde. "

 

http://bit.ly/2JdYI0g - FB

http://bit.ly/2i6Bgcu - TVCOM

bit.ly/nhbasket_predprodej - lístky online

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

05

hodin

05

minut

39

vteřin

vs.

30. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 11. kolo - Skupina A2

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

81:64

20:2741:4660:54

27. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 10. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

2. MÍSTO

Skupina A213 VÝHER / 19 PROHER (40.6 %)