Zítra nás čeká zápas v Brně.

3. kolo KNBL odehrajeme ve druhém největším městě ČR.

ČÍST DÁLE

5. 10. 2018

Preview : Egoé Basket Brno – NH Ostrava

Kolo: 3

Datum: 6. 10. 2018

 

První říjnový víkend odehrají ostravští basketbalisté již třetí kolo nového ročníku KNBL. Tentokrát vyrážejí do našeho druhého největšího města republiky. S tamějším celkem kouče Jekary se utkají od 19 hodin.

Náš sobotní soupeř prošel v letní pauze dosti výraznými změnami. Změnil hlavního sponzora,celek opustila de facto celá kostra týmu a přišlo také velké množství nových hráčů.

Z Jindřichova Hradce přišel tvrdit muziky Lukáš Stegbauer, z USK Praha pak mladý a talentovaný Radek Farský.  Opomenout pak nesmíme cizineckou legii v podání Robyho, Geigera, Keelyho či Szarowskiho.

V úvodních dvou kolech si brněnský celek vedl různě. V prvním kole padl ve Svitavách, zato v tom druhém si vyšlápl na ambiciózní Olomoucko.  Bodově se velmi činil zejména Stegbauer či Roby, autor 18 bodů.

Ostravský celek má úplně stejnou bilanci jako domácí tým. Také v prvním kole padl na půdě Olomoucka, zato ve středu si v domácím prostředí poradil v napínavé koncovce s Kolínem v poměru 83:80. Nejlepším střelcem byl s 26 body Milan Stanojevič a ukázal, že z trojkové vzdálenosti je takřka bezchybný. Povedený zápas odehrál také i druhý pointguard Martin Nábělek. Nasbíral 10 bodů a 5 asistencí a hýřil aktivitou.

Oba celky jsou tedy na vítězné vlně a bude velmi zajímavé sledovat, kdo si vítěznou šňůru zápasů protáhne a kdo ne. Zápas začíná v 19 hodin a sledovat ho můžete na TVCOM. Odkaz je níže.

 

TVCOM: http://bit.ly/2ydmOmU

Nick Smith před zápasem: „ Ve středu jsme získali cenné vítězství. Těším se do Brna a rád bych na něj navázal.  Teď jsme dobře potrénovali a chceme zítra vyhrát.“

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)