Zítra vyrážíme na sever Čech!

Ve středu míříme do Ústí.

ČÍST DÁLE

27. 3. 2018

Preview:   Sluneta Ústí nad Labem: NH Ostrava

Kolo: 8. Kolo skupiny A2

Datum: 28. 3. 2018, 18:00

 

Vzájemná bilance: http://bit.ly/2GeeaLM

 

Poslední středu ve třetím měsíci v roce 2018 se představí svěřenci trenéra Medveckého na palubovce Slunety Ústí nad Labem.  Ta stále drží v tabulce skupiny A2 7. místo a na domácí palubovce je velmi silná. Navíc ostravskému týmu má co vracet. Na začátku března vedli na ostravské palubovce již o 22 bodů, ale následně přišel z jejich strany kolaps a domácí toho dokázali náležitě využít.

Následně domácí padli i v Brně a jejich neotřesitelná pozice na 7. místa již nebyla tak suverénní. Následně si spravili chuť domácím zápasem s USK či dokázali vyhrát domácí zápas košem v poslední vteřině zápasu v souboji s Kolínem.

S Kolínem se v sobotu utkal také ostravský tým a dokázal na své palubovce zvítězit 85:79. Dále tak živí naději na postup do play - off. Aby ona naděje byla stále živá, tak je zapotřebí vyhrát zítřejší zápas v Ústí.  Tým se teď veze na vítězné vlně, a proto není třeba se soupeře bát .V sobotu domácí celek převedl velice sympatický výkon, který korunoval nejen vítězstvím, ale také dobrou střelbou ze střední vzdálenosti. V obraně pak výborný výkon předvedl Dan Klímek, který opět předvedl, že obrana je jeho silná doména.  Vzhůru tedy na sever naší země pro další výhru!  Zápas opět můžete sledovat na TVCOM.

Petr Bohačík před zápasem: Domácí nám mají po posledním vzájemném zápase co vracet. Nicméně pokud chceme pomýšlet na play off a ještě zamíchat postupovou matematikou, tak je třeba vyhrát. Pro vítězství uděláme maximum!

 

TVCOM: http://bit.ly/2GcLW4f

FB: http://bit.ly/2GBipRc

 

 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)