Dnes opět s Pardubicemi.

ČÍST DÁLE

11. 12. 2019

Preview: NH Ostrava vs BK JIP Pardubice

Kolo:13

Datum: 11.12.2019

 

 

Dnešní zápas

V dnešním zápase přivítají ostravští basketbalisté tým z Pardubic. Ti již z ostravským týmem odehráli jedno vzájemné utkání a s přehledem ho vyhráli 93:62. V zápase po celou dobu dominovali a nenechali ostravským hráčům ani na chvíli pomyslet, že mohou vyhrát. Skvělé představení v domácím dresu sehrál tehdy Ondřej Kohout, který nasbíral 20 bodů. Dařilo se také rozehrávači Tomášovi Vyoralovi, který si připsal 13 bodů. Za hosty se nejlépe činil Newkirk s 18 body. Třináct bodů přidal ostravský kapitán Petr Bohačík. Od tohoto zápasu však již uběhl nějaký čas a oba celky již prošly určitým vývojem. Tým z města perníku si drží zatím 3.místo s bilancí 8:3. Naposledy si v domácím prostředí poradil s Děčínem 84:69. 

Domácí tým momentálně neprožívá příliš šťastné období. Výsledkově strádá, i když herně to nevypadá vůbec špatně. Nejprve prohráli až ve druhém prodloužení na palubovce Slunety. Porážku utrpěli pak také  v dohrávce 6. kola na palubovce mistra z Nymburka. V obou případech si však svěřenci trenéra Bálinta dokázali, že i s týmy z horních pater tabulky se dá hrát velmi vyrovnaně. Na Slunetě chybělo opravdu málo k tomu, aby z dalekého severu naší země přivedli 2 body.  

Pokud se domácím hráčům podaří navázat na tyto výkony i v dnešním zápase, máme v dnešním zápase šanci na výhru.
 

Z tábora soupeře:

Tým z východu Čech naší republiky přijíždí do haly Tatran s kádrem, který oproti minulým letům výrazně zmírnil počet cizinců na soupisce. Do letošní sezóny vstupuje pouze s jedním a to s Ozrenem Pavlovičem. Jinak jsou na soupisce samí tuzemští hráči. Najdeme na ní také reprezentačního rozehrávače Tomáše Vyorala, který se mimo jiné letos blýskl úctyhodným počinem, kdy v zápase na palubovce Kolína nastřílel celkem  43 bodů. Což je zatím letošní maximum jednotlivce napříč ligou. Dále v týmu najdeme zkušené ligové harcovníky v podobě Radka Nečase či Kamila Švrdlíka. Do toho jim zdatně sekunduje i mladý český reprezentant Viktor Pulpán, který v průměru hraje 32 minut na zápas. 

Partnerem zápasu je tentokrát Testcar.  Zápas můžete sledovat na TVCOM.

TVCOM: http://bit.ly/nhtpcetvcom

 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)