Kooperativa Shout out Challenge!

Již zítra vypukne nová soutěž s charitativním podtextem.

ČÍST DÁLE

14. 4. 2020

Již zítra vypukne Kooperativa NBL Shoot-out! Také náš klub se zúčastní střelecké soutěže určené pro všechny kluby KNBL. Tato soutěž by měla částečně vynahradit fanouškům předčasné ukončení soutěže, které vzniklo z důvodu propuknutí pandemie COVID-19. Celý shoot-out budete moci sledovat v živém vysílání na TVCOM.cz. Každý hráč daného týmu bude střílet ze tří pozic.

První etapa – Střelba v okolí trestného hodu. Limit 30 vteřin. 1 koš = 1 bod.

Druhá etapa – Střelba za tříbodovým obloukem. Limit 60 vteřin. 1 koš = 3 body.

Třetí etapa – Střelba z půlky. Limit 5 pokusů. 1 koš = 5 bodů. Střelec bude mít k dispozici vždy jednoho podávače míče.


Každý hrací den bude střílet jeden hráč z týmu KNBL. Hrací dny budou středa a sobota. Vždy od 17:30 hodin.
V prvním kole bude náš tým reprezentovat Štěpán Svoboda. V dalších kolech pak přijde na řadu Martin Nábělek a Petr Bohačík. Rozdělení střelců pro druhé a třetí kolo bude určeno až v týmovém rankingu střelecké soutěže po předchozím kole.

V rámci střelecké soutěže Kooperativa NBL Shoot-out bude zároveň probíhat charitativní akce českého basketbalu. Prostředky do této charity věnuje Česká basketbalová federace.
 
O CO SE HRAJE
 
V každém ze šesti základních kol hrajeme o částku 10 000 Kč. Pro obě finálová kola se částka zdvojnásobí. Ve hře tedy bude 20 000 Kč.
 
KDO VYHRAJE
 
Každý z hráčů, kteří se budou účastnit následujícího kola soutěže, musí dva dny předem nahlásit, na jaký bodový zisk si věří (TH = 1 bod, trojka = 3 body, od půlky = 5 bodů). Vítězem se pak stane ten, který se co nejvíce přiblíží svému tipu.
 
Co s vyhranými prostředky?

Hráč vyhrává peníze na charitu pro svůj klub. Právě klub rozhodne, na jaký projekt nebo jaké organizaci ve svém okolí peníze poskytne.

 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)