Kupte si vstupenky na domácí zápasy z pohodlí domova!

Novinka v aplikaci ČBF.

ČÍST DÁLE

3. 11. 2018

Koupit si vstupenku na basketbal nikdy nebylo jednodušší. Česká basketbalová federace přichystala aktualizaci své mobilní aplikace, která umožňuje pořízení vstupenky přímo z mobilního telefonu. Vzhledem k tomu, že vstupenka Vám následně přijde do emailu, nepotřebujete žádné další zařízení a můžete se rovnou vydat na basketbal.

 

Kooperativa NBL je jedinou kolektivní soutěží v České republice, která nabízí možnost koupit si centrálně vstupenky na všechny zápasy. Výhodou například je, že si jde zakoupit vstupenky přímo z oficiálního webu nbl.cz. Teď přibývá další zajímavá možnost. Každý, kdo má ve svém mobilu nebo tabletu staženou aplikaci Český basketbal, může nakupovat vstupenky na zápasy Kooperativa NBL i národního týmu přímo z vlastního zařízení.

 

Znamená to, že například už na utkání národního týmu mužů v kvalifikaci o MS 2019 s Francií, které se odehraje 30. listopadu v Pardubicích, je možné si zakoupit vstupenku přímo z aplikace Český basketbal. Stačí k tomu málo:

1. Mít aktuální verzi aplikace Český basketbal

2. V detailu zápasu si najít ikonu vstupenky a uskutečnit nákup

 

Aplikace Český basketbal je v Google Play i v App Store k dispozici zcela zdarma. Česká basketbalová federace plánuje ještě do Vánoc uveřejnit další velkou aktualizaci, která rozšíří funkce aplikace.

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

19

hodin

59

minut

36

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále