Poslední lednovou sobotu přijede Olomoucko.

V 19. kole přivítáme celek z Hané.

ČÍST DÁLE

26. 1. 2018

Preview: NH Ostrava vs BK Olomoucko

Místo: Hala Tatran

Kolo: 19.

Datum, čas: 27.1., 17:30

Vzájemná bilance:  http://bit.ly/2n4728t

 

Poslední lednovou sobotu přivítáme BK Olomoucko. Nováček soutěže, jenž má své působiště na Hané, předvádí v letošní sezóně poměrně slušné výkony. V tabulce je na 8. místě o 3 výhry před naším týmem.

Kouč Benaček letos namíchal dobrou směsici cizinců s domácími hráči a jak vidno, tak celkem to funguje.  Rozehrávku má na starost Močnik, na křídle to střílí Fullerovi a pod košem je velkou hrozbou především Mitchell, jenž zapisuje v průměru 19 bodů na zápas.  Do toho je třeba počítat s Křemenem, Norwou či Sehnalem. Minulou sobotu na domácí palubovce náš sobotní soupeř prohrál s Opavou 71:97, kdy nejlepším střelcem domácích byl Fuller s 22 body.

 

Náš tým v sobotu zlomil sérii nepříznivých výsledků a připsal si do kolonky výher další políček. V souboji s JH byl od začátku ve vedení a nepustil hosty do vedení po celou dobu zápasu.  Skvělý part odehrál Russell Woods, který byl vyhlášen jako MVP zápasu. Dále jsme se mohli opřít o střeleckou potenci dua Stojačič – Stanojevič. Když bylo vedení dostatečně vysoké, tak dostali šanci také naši mladí hráči včetně Štěpána Svobody či Adama Cholevy.  Toto vítězství je pro nás důležité a v konečném součtu může hrát ještě velkou roli. V závěru se naši věrní fanoušci dočkali také překonání 100 bodů v zápase.

Sobotní zápas začíná v tradičním čase a již teď si můžete koupit lístek přes odkaz, který je níže. Partnerem pro toto domácí utkání je společnost  ADIP.   Tři vylosování dostanou balíček od této společnosti.

 

Ohlasy po sobotním zápase: „ My v tom stavu jakém jsme, tak jsme odehráli super zápas hlavně, co se týče útočné části.  Ve druhém poločase jsme dostali hodně otevřených trojek, ale udržovali jsme si vedení, které jsme už udrželi. Gratulace klukům za to jak to v těch 6,7 lidech zvládli.“

 

TVCOM: http://bit.ly/2rtrnK0

FB: http://bit.ly/2rxRNdx

Lístky online:   bit.ly/nhbasket_predprodej

#OVAvsOLO

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)