Rozhovor s Adamem Cholevou.

ČÍST DÁLE

14. 9. 2021

Rozhovor s trenérem A týmu!

1) Trenére, nacházíme se ve finálni fázi přípravy před sezónou. Jak si s ní prozatím spokojen?

 Příprava proběhla podle plánu. Naštěstí se nám vyhnula vážnější zranění, tudíž jsme mohli trénovat většinu času všichni. Teprve čas napoví, zda jsme dostatečně připraveni či nikoliv. 

2) Máme za sebou celkem pestré přípravné zápasy. Co Ti napověděly?

Duely nám ukázaly, kde může být naše silná stránka a také kde hledat slabiny, na které se zaměřujeme. Jinak po herní stránce to bylo zápas od zápasu lepší. Zlepšovala se souhra v útoku, tak především v obraně, což pro náš úspěch v sezóně bude stěžejní mít silnou obranu a působit v ní kompaktně. 

3) Jak si spokojen s novými zahraničními akvizicemi ?

Posily zatím ukazují přesně to, co jsme od nich očekávali, aby dokázali převzít zodpovědnost na sebe a zároveň byli týmoví hráci a to i po lidské stránce. 

4) S jakými cíli jdeš do sezóny ?

Nechtěl bych si klást cíle typu play off, semifinále či finále. Jsme mladý, vesměs nově složený tým, takže se budeme muset odrážet zápas od zápasu a teprve čas napoví. Já bych tedy byl spokojen, kdybychom v každém následujícím utkání podávali maximálně koncetrovaný výkon s agresivitou a týmovou hrou, a postupně se poodkrývaly karty na které můžeme pomýšlet. Z trenérského hlediska je mým cílem zapracovat co nejvic naše mladé kluky, aby si ve hře věřili, dokázali brát na sebe zodpovědnost a přenesli na hřiště "Ostravské srdce" a zároveň, aby náš styl basketbalu bavil fanoušky a lákal je na naše utkání na které se už velice těšíme a srdečně je zveme!

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

04

hodiny

15

minut

55

vteřin

vs.

30. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 11. kolo - Skupina A2

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

81:64

20:2741:4660:54

27. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 10. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

2. MÍSTO

Skupina A213 VÝHER / 19 PROHER (40.6 %)