V sobotu dojede nováček soutěže.

ČÍST DÁLE

22. 10. 2021

Preview: NH Ostrava vs GBA  Fio banka JH.

Kolo: 9.

Datum: 23.10., v 17:30

Partner zápasu: NIKEY 

 

Po středečním zápase  s Nymburkem bude čekat ostravské basketbalisty sobotní zápas proti nováčkovi soutěže z Jindřichova Hradce. Tým kouče Abrahama prozatím nepoznal vůni vítězství a má na svém kontě nelichotivé skóre 0:8. Tým od Vajgaru je směsicí cizinců a českých hráčů. Tento tým má ve svém středu spoustu zajímavých hráčů. Vedle českých hráčů Stegbauera s Welschem je zde plejáda zahraničních hráčů, kteří přinášejí do ligy jisté koření kvůli kterému se vyplatí na tento tým přijít. Co se zatím Jihočechům nedaří, tak jsou koncovky zápasů. 

Z tímto celkem se domácí tým naposledy utkal v roce 2018, kdy ve skupině A2 vyhrál duel poměrně jednoznačně. Tehdy nejlepším střelcem domácích byl s 30 body Stanojevič.  Ze současného týmu si tento zápas pamatuje kapitán Petr Bohačík. 

Z tábora soupeře:

Jak jsme již zmínili výše, tak hostující tým je opravdu zajímavým mixem českých a zahraničních hráčů. Jeho nejnovější akvizicí je Diago Leron Quinn jr. 

Hráč se zkušenostmi například ze Španělska či Německa by měl být velkou oporou týmu.  Stejně jako Torin Dorn, který je bodový lídr týmu s průměrem 23,1 bodů/zápas. 

 

 

Saša Jankovič před zápasem: "V sobotu dorazí nováček soutěže, který zatím nepoznal chuť vítězství . My však chceme navázat na středeční solidní výkon proti Nymburku a dostat se na vítěznou vlnu. Prosíme fanoušky, ať nás přijdou podpořit v hojném počtu."

 

TVCOM: https://bit.ly/tvcomnhjh

#tojebasketball

#KooperativaNBL

#NHvsLJH

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

21

hodin

44

minut

54

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále