V sobotu přijede Kolín.

Preview k 5. kolo KNBL

ČÍST DÁLE

19. 10. 2017

Preview: NH Ostrava : Geosan Kolín

Kolo: 5

Datum: 21.10.2017

Čas: 17:30

 

Vzájemná bilance: http://bit.ly/2hHWV6L

Po třetí v krátké době za sebou se opět představíme domácím fanouškům. Tentokrát k nám dorazí celek z Kolína.Tento zápas jsme původně měli hrát na palubovce soupeře, ale z důvodu rekonstrukce tamější haly se utkání přesunulo k nám.

Celek z Polabí před touto sezónou posílil nejen na soupisce, ale také v realizačním týmu. Z Kolína odešel jejich dlouholetý lodivod Predgrag Benaček (Olomoucko) a místo něj přišel ambiciózní trenér Pavel Beneš. Ten si k sobě jako hrajícího asistenta vybral Davida Machače. Kapitánem Medvědů pro tento rok byl zvolen Adam Číž.  Z nových akvizic můžeme zmínit obávané trojkaře v podobě Petra Dokoupila či Vojty Bratčenkova, který poslední 2 roky strávil u nás. Hosté posílili také pod koš a přivedli Miloše Pajoviče.

Z dosavadních 3 odehraných zápasů bilanci 1:2. Prozatím jedinou výhru vytěžili z palubovky Olomoucka. V tomto zápase byl jejím nejlepším střelcem Skinner s 24 body, který je velmi nebezpečný pod oběma koši.

Náš celek si v sobotu připsal velice důležitou první výhru proti Brnu, které porazil 85:80. Výborný zápas odehrálo duo Stojačič – Stanojevič, které se postaralo dohromady o 54 bodů z celkových 85. Dále je třeba vyzdvihnout výkon našich mladých hráčů, kteří s velkou porcí minut, kterou dostali od trenéra, naložili velice dobře a také oni přispěli k výhře.  Nesmíme však usínat na vavřínech, proti Kolínu to bude také obtížné.  Proto doražte podpořit naše borce v co největším počtu.

Ohlasy po sobotním zápase:

Kouč Medvecký:  „My máme problém v obraně, i když Nymburk je někde jinde a Opava nás minule rozebrala na prvočísla. Když ale dostaneme 100 bodů, tak nemůžeme vyhrát ani doma, ani venku.  Když bychom dostali 100 bodů, tak zase prohrajeme. O poločase jsme si k tomu něco řekli a kluci to pak ve druhém poločase splnili. Gratulace klukům k výhře a k tomu, že jsme dostali ve druhé půli jen 36 bodů. To je cesta, jak vyhrát.“

 

Vstupenky online: http://bit.ly/2xW5Jzl

TVCOM: http://bit.ly/2kUcP2A

 FB: http://bit.ly/2gbPWCr

 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)