V sobotu přijede USK Praha

V 11. kole se znovu pokusíme o druhou výhru v sezóně.

ČÍST DÁLE

6. 11. 2016

Preview : NH Ostrava: USK Praha

Kolo: 11.

Místo: hala Tatran

Čas: 17:30

 

Vzájemná bilance:  https://goo.gl/UfUPNJ

 

Po další nešťastné porážce, kterou jsme utrpěli u Vajgaru, se v sobotu opět pokusíme o druhou výhru v sezóně.  Tentokrát nám bude soupeř z hlavního města naší republiky, USK Praha.

 

To před touto sezónou posílilo o Alexandra Madsena, který se jeví jako dobrá posila a pivota Primoraca. Z týmu kouče Aliloviče odešel Slavík, Ropek a také Admir Alič. Ten zavítal k nám a v poslední zápase proti Lions nás držel nad vodou. Svými 18 body byl naším nejlepším střelcem. Bohužel ani to nestačilo na výhru, kterou tak moc potřebujeme.

V tomto zápase nám soupeř opět utekl svými dalekonosnými střelami. Dále jsme naší nedůslednou obranou  po 30 minutách hry ztráceli na soupeře již 12 bodů. Ještě jsme ale zabojovali a stáhli bodový rozdíl na 2 body. Pak ovšem přišly naše zbytečné ztráty a nakonec jsme se přes soupeře již bodově nedostali. Opět se jednalo o zápas, který jsme ztratili v koncovce.

Snad jsme si smůlu již vybrali a v sobotu konečně vyhrajeme. Přijďte nás podpořit v hojném počtu.

 

 

 

Vojta Jančík, rozehrávač NH Ostrava: „Zápas s USK bude boj o každý koš a velký souboj obran. Doufáme, že se semkneme a po dlouhé době uděláme radost našim fanouškům.“

 Video pozvánka:https://goo.gl/SvFVrA

 FB event:https://goo.gl/HHhsHB

Livestats:  https://goo.gl/Do1oOX

TVCOM: https://goo.gl/K7ZKSz

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)