V sobotu vyrážíme na Folimanku.

ČÍST DÁLE

7. 4. 2022

Preview: USK Praha: NH Ostrava

Kolo:1. kolo před kola play off

Datum: 9.4.2022 v 17:30

 

Ligový kolotoč zápasů se již dostává do vyřazovacích soubojů a v sobotu čeká Ostravany první kolo předkola play off na Folimance. Na těžké palubovce, kde se nikomu z hostů nehraje nikdy snadno, se budou snažit urvat první výhru v sérii hranou na dva zápasy. Sveřenci trenéra Kinga obsadili v nadstavbové skupině A1 až 7. místo s bilancí 14 výher a 22 porážek. "Sovy"se opírají zejména o produkci svých zahraničních vytrvalých bojoníků typu Westa či Mangase. Druhý jmenovaný kupříkladu zapisuje okolo 19 bodů/zápas. K ruce jim pak jsou pak dále také mladící, jenž se prezentují celoplošným presingem. Do týmu přišel v průběhu sezóny Radek Farský, který se vrátil z Řecka.

V základní části byli v obou případech lepší Pražané. Ostravané byli k vítězství spíše v prosincové odvetě, ale i vinou zranění svého ústředního rozehrávače Ubilly se nakonec z výhry neradovali.  Toto vše již je však minulost a nyní je třeba se dívat do budoucna. Po několika letech je zde možnost dostat se přes předkolo do vyřazovacích bojů a tým kouče Cholevy to jistě dobře ví.  Zápas můžete sledovat tradičně na TVCOM.  Druhý zápas je pak na programu hned v pondělí v 17:30.

Saša Jankovič před zápasem: " V sobotu zajizdime na Folimanku k prvnímu zápasu série o play off.  Pražané mají hru založenou na celoplošném presingu, výborném Mangasovi s Westem či dravém mladím.  K zápasu přistupujeme s pokorou ale chceme si domů odvézt vedení v sérii a vyhrát,"  

TVCOM: https://bit.ly/tvcomusknh2

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

16

hodin

22

minut

22

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále