Ve středu dorazí JH.

ČÍST DÁLE

8. 3. 2022

Preview: NH Ostrava vs GBA Fio banka Jindřichův Hradec

Kolo:7. kolo skupiny A2

Datum: 9.3.2022

Ve středu se v ostravské hale Tatran opět představí domácí basketbalisté zápasem ve skupině A2. Tentokrát jim bude soupeřem Jindřichův Hradec. S “bankéři” od Vajgaru se ve skupině A2 potkali již 2x a z obou zápasů odešli Ostravané s jednou výhrou a jednou porážkou. Především venkovní porážka v půlce února je jistě musí mrzet. Do zápasu vstoupili velmi vlažně a v poločase měli velkou ztrátu. Po změně stran se sice dokázali dostat do utkání, ale na obrat to již nestačilo. To JH si připsal tolik vytoužené vítězství. Na další ovšem stále čeká.

Ostravané přerušili minulou sobotu černou sérii porážek těsnou výhrou na domácí palubovce proti Děčínu. Vstup do zápasu měli sice vlažný, ale díky aktivitě Heinzla a dobré organizaci hry Mannyho Ubily se rychle vrátili zpět do hry. Následně šli přes svého soka a i když soupeř v závěru kousal, výhru si již nenechali vzít.  Hosté opět do svého týmu přivedli nového hráče a tak se jejich babylon zahraničních hráčů opět rozrostl. Oporou však stále zůstává Torin Dorn jr, aktuálně nejlepší střelec celé ligy. 

Vzájemné duely v základní části:

Oba duely v základní části skončily vítězně pro Ostravany. V prvním duelu sezóny si Ostravané poměrně s přehledem na domácí půdě poradili s “bankéři” v poměru 98:81. V lednové odvětě se pak zaskvěl v ostravském dresu zejména Martinovi Nábělkovi, který si připsal 17 bodů. A i díky němu Ostravané vyhráli u Vajgaru 93:84.

Souboje v základní části:

NH Ostrava : GBA Fio Banka Jindřichův Hradec: 98:81

GBA Fio Banka Jindřichův Hradec: NH Ostrava: 84:93

Saša Jankovič před zápasem: "Uprostřed týdne se utkáme s JH. V únoru jsme u nich velice lacine prohráli a podobný výkon jako jsme tam předvedli se už nesmí opakovat! "
Chceme navázat na vítěznou sobotu a ukázat, že na Tatranu se nikomu z hostů nehraje lehce!

INFO pro fanoušky: Kdo bude chtít kartičku svého oblíbeného hráče, tak ať si zajde po zápase ke stolku časoměřičů. 

Zápas můžete také sledovat na TVCOM: https://bit.ly/tvcomnhjh1

 

 

 

 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)