Ve středu zavítáme na Slunetu.

Ve středu nás čeká daleká cesta na sever Čech.

ČÍST DÁLE

15. 3. 2021

Preview: Sluneta Ústí nad Labem : NH Ostrava

Kolo: 7. kolo skupiny A2

Datum: 17.3.2021

 

Ve středu se na palubovce ústecké Slunety opět rozehraje nadstavbová skupina A2. V něm změří síly domácí tým proti svěřencům trenéra Bálinta. Ve skupině A2 se již oba potkali jednou a tento duel skončil jasným vítězstvím celku trenéra Šotnara.  Výborně se jevil v tomto utkání zejména Autrey, který hraje momentálně ve velké formě. Svůj tým výborně dirigoval a v zápase si připsal 21 bodů. Ústečané měli zápas od začátku pod kontrolou. Jen v první periodě nasázeli domácím skoro 30 bodů. Za to domácí měli doslova střelecký půst. Již ve zmíněné čtvrtině nastříleli jen 10 bodů. A ze střeleckého  se nedostali po celý zápas. Svého nejlepšího střelce nakonec našli v Adamovi Urbánkovi s 15 body. 

Nyní se nachází oba týmy v různém rozpoložení. Sluneta doma zvítězila proti Olomoucku, NH naopak prohrálo v Hradci Králové. V tomto zápase se prezentovali Slezané mnohem lepším výkonem než v předešlém, který sehráli na domácí půdě se stejným soupeřem. Na podobný výkon by rádi navázali i ve středu. 

Původně měli Ostravané odehrát duel se Svitavami, ale ten je z důvodu karantény hostujícího týmu přeložen. 

Zápas můžete sledovat v přiloženém odkazu.   

TVCOMhttp://bit.ly/slunetanhtvcom
 

Adam Choleva k zápasu říká: “ Jsme si vědomi síly Ústí, které bojuje o co nejlepší postavení pro play off a doma nás jednoznačně přejelo. Stejně jako jsme se snažili v Hradci napravit naši reputaci, tak o to samé se budeme pokoušet i nyní. Budeme chtít navázat na poslední zápas, kde jsme splnili to, co jsme chtěli. Běhali jsme, byli jsme agresivní na doskoku a chodili agresivně do nájezdu. To vše se povedlo a odváželi jsme si celkem slušný výsledek, kdy jsme mohli pomýšlet i na výhru. Budeme se snažit zpomalit Autreyho, který se těší důvěře kouče Šotnara. To když se podaří a zároveň eliminujeme také Rakočeviče, tak můžeme pomýšlet na dobrý výsledek.”   

 

#tojebasketbal #UNLvsOVA
 

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

11

hodin

06

minut

49

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále