Zítra hostíme Brno.

Aktuální lídr tabulky přijede ve středu na Tatran.

ČÍST DÁLE

20. 12. 2022

Preview: NH Ostrava vs Basket Brno

Kolo: 14.

Datum. 21.12.2022

 

Po čtyřech venkovních zápasech venku se ostravští basketbalisté představí také doma. A to rovnou zápasem proti aktuálnímu lídrovi tabulky KNBL. A tím jsou basketbalisté Brna. Svěřenci trenéra Růžičky mají na svém kontě již 11 výher a zcela zaslouženě vedou tabulku. Navíc se jim k týmu nedávno připojil Djuričič, jenž byl v týmu i loni. A hned v sobotním zápase proti Hradci se blýskl 17 body.  Ostravané mají za sebou poměrně úspěšnou čtyřzápasovou šňůru zápasů na venkovních palubovkách. Kromě porážky v Pardubicích si mohli hned 3x zakřičet vítězný pokřik. Velmi cenné vítězství je zejména to na půdě regionálního rivala z Opavy, kde vyhráli po 8 letech. 

Hned další zápas na půdě USK rovněž zvládli a připsali si tak již 6. výhru v sezóně.

Z tábora soupeře

V kádru Brna můžeme vidět spoustu zajímavých a kvalitních basketbalistů. Velkou porci minut dostávají zejména reprezentanti Bálint s Pulpánem, z perimetru je pak velmi nebezpečný Mishula či již zmíněný Djuričič. Pod košem můžeme najít jejich nejlepšího střelce týmu Chatmana nebo Šimona Puršla. Dále nesmíme zapomínat také na dravé mladí v podobě Stráněla, Křivánka a Houzara. 

Zápas můžete sledovat na odkazu níže anebo nás přijďte podpořit v posledním domácím zápase roku 2022 přímo do haly.

Saša Jankovič před zápasem: "Zítra dorazí silné Brno. To je aktuálně první v tabulce a má formu. My však chceme dát jet na vítěžné vlně a rozloučit se s našmi fanoušky v posledním domácím zápase výhrou."

 

TVCOM: https://bit.ly/3BOrstg

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

23

hodin

52

minut

22

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále