Zítra jedeme do Svitav.

Další kolo odehrajeme na půdě Svitav.

ČÍST DÁLE

18. 12. 2020

Preview: Dekstone Tuři Svitavy: NH Ostrava

Datum: 19.12.2020



 

V sobotu čeká ostravské basketbalisty odvetné utkání v základní části proti Svitavám. 

První zápas odehráli svěřenci trenéra Bálinta na konci září a odnesli si z tohoto utkání cenné 2 body.  Proti favoritovi utkání sehráli výbornou partii a o výsledku rozhodli až v samém závěru utkání. Vypjatou koncovku zvládli lépe domácí a poslední závěrečnou akci sehráli na výbornou.  Míč z autu rychle přebral Justus Alleyn  a poslal svůj tým do vedení, které si domácí následně pohlídali. 

Od tohoto zářijového klání proteklo spousta řeky v řece a nyní se oba celky nacházejí na místech, které si před touto sezónou ani nedokázali představit, že budou okupovat.

Bude se jednat o souboj dvou předposledních celků tabulky. Svitavští stále předvádějí nevyrovnané výkony, hosty trápí početná marodka.  V posledním ligovém zápase jim chybělo rovnou 5 členů sestavy. Proti favoritovi z Ústí byli dlouho ve hře o výhru, ale koncovka patřila Slunetě. Do zápasu zasáhla také nová mladá akvizice Benjamin Navrátil, který v konečném účtování nasbíral 6 bodů za 16 minut.

Sobotní zápas můžete sledovat na TVCOM. Odkaz je níže.


 

 

Adam Choleva k utkání: "K poslednímu zápasu před Vánoci, ktere uz horlivě vyhlížíme, abychom mohli zmobilizovat aspoň nějaké sily, jedeme do Svitav. Ty si procházeli krizí, kterou teď v posledním kole zahnali výhrou v Pardubicích. Svitavy hrají rychlý, agresivní basketbal. Trochu jim chybí výška pod košem čehož jsme byli schopni využít v domácím utkání. Avšak tento zapas bude zcela odlišný. Hlavně díky naší přetrvávající absenci Bohačíka, Pumprly či Nábělka. Snad se do zápasu zapojí Filip Šmíd." Uvidiíe jak si naši mladí budou věřit a s jakým odhodláním vstoupime do utkání, to bude pro nás rozhodující.


 

https://bit.ly/tvcomsvinh

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

02

dny

06

hodin

11

minut

07

vteřin

vs.

30. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 11. kolo - Skupina A2

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

81:64

20:2741:4660:54

27. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 10. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

2. MÍSTO

Skupina A213 VÝHER / 19 PROHER (40.6 %)