Zitra nás čeká důležitý souboj na palubovce Brna.

Zítra čeká ostravské basketbalisty souboj sousedů v tabulce.

ČÍST DÁLE

14. 1. 2020

Preview: MMCITÉ1  Brno vs NH Ostrava

Kolo: 19

Datum: 15.1.2020, 20:00

 

V osm hodin večer se na brněnské palubovce odehraje již 19. kolo základní části KNBL mezi domácími a hosty z Ostravy. Půjde o souboj sousedů v tabulce a tudíž o velmi důležitý zápas. Oba celky již v této sezóně spolu hrály a výsledek skončil výhrou domácích. Od tohoto zápasu však uběhly víc jak 2 měsíce a oba celky prošly určitým vývojem. 

Jak Brno, tak také NH se začínají prezentovat zajímavou hrou, která sice zatím nepřináší kýžené výsledky, ale již nejsou za takové otloukánky ligy, jak jim bylo předpovídáno na začáku roku. Ostravští naposledy dokázali potrápit Opavu na její domácí palubovce a nebýt zbytečných ztrát, tak by mohli z této horké půdy odvézt i víc než jen jeden bod. 

Také svěřenci trenéra Růžičky jsou týmem, který dokáže zatopit silnému soupeři. Své o tom ví Pardubice či Děčín.  Do zítřejšího zápasu dle vyjádření jejich trenéra nenastoupí Jokl a Heřman. Nad ostatními podkošovými hráči visí otazník.  Uvidíme,jak se s tím domácí vypořádají, když nejspíš v okleštěné sestavě budou muset reagovat na formu hostujícího Holseyho, který je prozatím 4. nejlepším střelcem celé ligy. A již v zmíněném zápase v Opavě byl s 23 body nejlepším střelcem Ostravanů.  

Zápas můžete sledovat na TVCOM. Odkaz již níže.

Martin Nábělek před zápasem: "Zítra nás čeká velice důležité utkání v Brně, které postupně ukazuje svůj herní potenciál. V zápase si musíme udržet stoprocentní koncentraci s vysokou energií po celou hrací dobu."

TVCOM:http://bit.ly/brnonhtvcom

 

 

 

 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)