Zítra nás čeká Olomoucko.

Rok 2021 zahájíme zápasem s Olomouckem.

ČÍST DÁLE

1. 1. 2021

Preview: BK Olomoucko : NH Ostrava

Kolo: 17

Datum: 2.1.2021

 

Nový kalendářní rok 2021 zahájí ostravští basketbalisté zápasem na půdě Olomoucka. 

S tímto soupeřem se potkali v této sezóně již 3. října. A i bez svého rozehrávače Martiina Nábělka ho dokázali porazit. Bohužel to od té doby byla také poslední výhra, kterou si svěřenci trenéra Bálinta na své konto připsali. 

Následovala nucená pauza,  početná marodka a série porážek. A z velmi uspokojivého 6. místa následoval sešup na předposlední pozici. O místo níž je jen Olomoucko. 

Celek z Hané uprostřed rozehrané sezóny opustil Lukáš Palyza, který zamířil do mistrovského Nymburka a tak větší střelecká zodpovědnost leží zejména na Váňovi s Pekárkem. Dále si budou muset dávat pozor Ostravané na Bezdbradicu, který je pro domácí oporou.

Zápas začíná v 18 hodin a sledovat ho můžete na TVCOM.

TVCOM: http://bit.ly/tvcomnholomoucko

Adam Choleva k zápasu říká: ""Po ostudném prvním poločase posledního zápasu, jsme si měli co rozebírat a vysvětlovat. Snad si to naši hráči vzali k srdci a chápou co se po nich chce. A  tím bychom chteli načít nový rok. Jít do zápasu již od úplného začátku s energii, držet se pokynů a taktiky. Olomoucko, teď získalo cennou výhru na venkovní palubovce, a budou se tak snažit na to navázat doma s námi. To se jim budeme snazit překazit a odvést si body do Ostravy. Musime pohlidat střelce Pekárka s Váňnou a pod košem přibrzdit Bezbradicu."

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

17

hodin

53

minut

57

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále