Zítra přijede Kolín!

ČÍST DÁLE

20. 1. 2023

Preview: NH Ostrava vs BC Geosan Kolín

Kolo:20.

Datum: 21.1.2023, 17:30

 

Ve 20. kole se v ostravské hale Tatran potkají domácí spolu s Kolínem. S tímto týmem se již setkali v listopadu a z výhry se radovali hosté. Nutno podotknout, že Ostravané přijeli k zápasu bez svých hlavních opor Radukiče a Morgana. Navzdory těmto ztrátám však odehráli poměrně slušné utkání. 

V sobotu to jistě bude jiné utkání. Ostravané chytli v zimních měsících formu a sbírali jedno cenné vítězství za druhým. Zejména dvojitá výhra nad regionálním rivalem z Opavy je velmi cenná. Stejně tak výhra nad Děčínem. 

 

Z tábora soupeře:

Tým z Polabí přijíždí na Tatran jako 4. celek tabulky KNBL a letos se netají vysokými ambicemi. Aby také ne, když se celku kouče Konvalinky má již na svém kontě dvojitý skalp několikanásobného mistra z Nymburka. Naopak se však musel nečekaně sklonit před nováčkem z Edenu. 

V týmu Medvědů najdeme exostravského rozehrávače Adama Číže, jemuž zdatně sekunduje letní posila z Děčína Ondřej Šiška. Na perimetru pak řádí Mareš společně s Novotným. Velmi nebezpeční jsou Polabané zejména podkošem. Zde můžeme najít zkušeného Jelinka, zlepšujícího se Petráše nebo Slavinskase, jenž si zahrál na letošním ALL Star Game.

 

Zápas začíná v tradičním čase v 17:30 a každého správného fanouška našeho klubu žádáme, ať přijde zítra v BÍLÉM a spolu vytvoříme BÍLÉ PEKLO! Utkání můžete sledovat také na odkazu níže.

 

Saša Jankovič před zápasem: " V sobotu přivítáme silný Kolín, který letos hraje velice slibně. My však chceme za pomocí našich fanoušků ukázat, kdo je v Tatranu doma a vyhrát. Základní část jde do finiše a je zapotřebí každá výhra!"

 

https://bit.ly/3kxPao1

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

12

hodin

01

minuta

44

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále