Zítra přivítáme Děčín.

ČÍST DÁLE

5. 1. 2021

Preview: NH Ostrava vs BK Armex Děčín

Kolo: 18

Datum: 6.1.2021

 

První středu v měsíci lednu se ostravské hale odehraje další ligové utkání. Tentokrát se domácí hráči utkají s Děčínem. Celek ze severu Čech prozatím drží v tabulce 7. místo s bilancí 7:8.  V týmu kouče Grepla se velmi dobře jeví zejména jejich ústřední rozehrávač Ondřej Šiška. Aktuálně 3. nejlepší střelec KNBL si drží průměr necelých 20 bodů na zápas a k tomu ještě má 30% střelbu z perimetru. Dalším obávaným střelcem je bezpochyby Filip Kroutil. Hráč, který letos kroutí již 7. sezónu v nejvyšší soutěži , má z trojkového oblouku ještě lepší % než jeho kolega z týmu (53,5%).

Nejenom na tyto dva hráče si bude muset dávat pozor domácí tým, který si v sobotu připsal tolik vytouženou 4. výhru v této sezóně. Na palubovce Olomoucka se sice nerodila lehce a nakonec se rozhodovalo až v prodloužení, ale o to cennější tato výhra je. 

Velkou zásluhu na ni má především Radek Pumprla, který svůj tým držel na dostřel soupeři a také mocně hecoval v závěrečné koncovce. V zápase si připsal 21 bodů. O bod víc přidal jeho parťák Zane Waterman a jen tím vylepšil své letošní dosavadní skvělé statistiky. 

Zápas začíná v tradičním čase a sledovat ho můžete opět na TVCOM.

TVCOM: http://bit.ly/nhdecintvcom1

Adam Choleva k zápasu: “ V zápase s Děčínem chceme navázat na výkon z poslední čtvrtiny a prodloužení zápasu s Olomouckem, kdy jsme proměnili jasné šance a hráli jsme tak, jak chceme. Děčín bude mít za sebou dlouhou cestu k nám, čehož musíme využít už od úplného začátku.”

Absence: Nábělek, Šiška

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

23

hodin

04

minuty

06

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále