Zítra všichni v bílém!

Preview na zítřejší zápas.

ČÍST DÁLE

10. 4. 2022

Preview: NH Ostrava vs USK Praha

Kolo:2. zápas série předkola play off

Datum: 11.4. 2022 v 17:30

Po úvodním sobotním zápase série na Folimance se dění přesouvá do ostravského Tatranu. Vedení v sérii mají Pražané, kteří se ve velmi vyrovnaném utkání opírali zejména o bodový příjem Mangase, Westa nebo Vlka. 

Hosty drželo ve hře o výhru zejména Radukič s Vannem. Sovy si v zápase dokázali vypracovat až 11ti bodové vedení, o které málem přišli. Želbohu se Ostravanům nedařilo z perimetru a v závěru utkání je to nakonec stálo vítězství.

Každý ostravský fanoušek doufá, že v dnešním utkání se povede svěřencům trenéra Cholevy sérii ještě vrátit do Prahy, kde následně zpečetí postup do vysněného play off.

Prosíme každého fanouška ať dorazí na zápas v BÍLÉM a vytvoří tak našim hráčům výbornou atmosféru!

Souboje v základní části: 

 V základní části byli v obou případech lepší Pražané. Ostravané byli k vítězství spíše v prosincové odvetě, ale i vinou zranění svého ústředního rozehrávače Ubilly se nakonec z výhry neradovali.

Vzájemné duely v základní části  USK Praha : NH Ostrava: 92:78

                                                      NH Ostrava vs : USK Praha: 75:79

Saša Jankovič: "Zítra si dáme druhý zápas série s USK Praha. V sobotu jsme byli blízko výhře, jenže měli jsme určité výpadky, které nás stály zápas. Toto musíme eliminovat a chceme sérii vrátit do Prahy !"

TVCOM: https://bit.ly/tvcomnhusk1

PS: Kdo má stále zájem o kartičky našich hráčů, tak stačí si před zápasem a v poločase odchytnout tiskového mluvčího klubu a ten vám je předá!

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)