Zítra odstartujeme novou sezónu v Děčíně

ČÍST DÁLE

20. 9. 2024

Preview: BK Armex Energy Děčín : NH Ostrava

Kolo: 1.

Datum. 21.9. 2024

Basketbalová pauza je pryč a již zítra se opět naplno rozjede celý ligový kolotoč Kooperativa NBL. Do nové sezóny vstupují také ostravští basketbalisté. A to zápasem na půdě svého tradičního soupeře z posledních let, Děčína. S tímto soupeřem v loňské sezóně soupeřili v boji o bronz a každý ostravský fanoušek si pamatuje, jak to dopadlo.

Ostravský celek má za sebou pestrou přípravu, kdy se utkal s celky především od našich východních a severních sousedů. Do kádru přišlo před sezónou hned trio nových hráčů: Martin Gniadek, Kahlil Thomas a Lamb Autrey. Zejména od posledního z nich si vedení a trenéři slibují, že bude velkým přínosem.

Dále pak vedení zareagovalo na zranění svého ústředního rozehrávače Maťa Majerčáka a angažovalo litevského rozehrávače Adomase Sidareviciuse. Na try out pak přichází rožšířit řady pod koš Corey Manigault.

Válečníci vstupují do nové sezóny s novým výročním logem, novým názvem a pár změnami v sestavě.

Vedení severočeského klubu se povedlo udržet Waltona a Ogundirana , přivedlo z Opavy Adama Pecháčka a také Davidsona, jenž má v pase novozéladskou vlajku. Z kádru odešel Matěj Svoboda.

Ohlasy před utkáním: "Doufám, že začneme sezónu výhrou!" říká nová akvizice Adomas Sidarevicius

" První zápas nové sezóny odehrajeme venku na půdě Děčína. Předsezónní přípravu jsme absolovali s týmem, který se skládá se zkušenějších hráčů než jsme měli v loňské sezóně. Známe atmosféru a halu v Děčíně a na zápas se těšíme. Tak jako soupeř i my chceme sezónu zahájit vítězně!" říká před prvním zápasem sezóny asistent trenéra Nihat Gurbuz

Zápas na tradičně horké Maroldovce začíná v 18:00 hodin a sledovat jen můžete na odkazu níže.

TVCOM: https://bit.ly/47ADzcb

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

01

hodina

03

minuty

28

vteřin

vs.

21. 9. 2024 18:00

ARMEX Sportcentrum - Děčín 1, 1. kolo - Základní část

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

4. MÍSTO

Základní část0 VÝHER / 0 PROHER (0 %)