Ve středu dorazí Sluneta

Ve středu se pokusíme urvat druhou výhru v sezóně.

ČÍST DÁLE

7. 10. 2024

Preview: NH Ostrava vs Sluneta Ústí nad Labem

Kolo: 6.

Datum: 9.10. v 18 hodin

Ve středu je tu na programu další zápas Kooperativa NBL. Ostravští basketbalisté odehrají v 6. kole zápas proti ústecké Slunetě. A budou se snažit před domácím publikem o druhou letošní výhru. 

Tu první se jim podařilo ukořistit minulý týden proti Olomoucku, kdy sice opět obrana skoro neexistovala, ale i díky střeleckému koncertu Michala Svobody se nakonec povedla vybojovat výhra. 

Bohužel se jim na to nepovedlo navázat v regionálním derby v Opavě, kde se drželi poločas. Pak domácí odskočili na rozdíl, který se již nepovedlo zvrátit.

Z tábora soupeře

Celek od řeky Labe před sebou skládal tařka nový tým. Nováček mezi trenéry Tomáš Reimer tak postupně přivítal na Slunetě tyto nové tváře: Adama Číže, Tomáše Vyorala, Josefa Potočka, Jadena Edwardse, Lesley Warner nebo Odinakachima Oguana. A bude tedy otázkou času, jaký koktejl se z toho na konci sezóny nakonec umíchá. V neděli Sluneta na domácí půdě padla jen o bod proti Brnu.

Ohlasy před zápasem:

"Je před námi těžký zápas. Ústí má kvalitní tým, a proto musíme hrát zodpovědně od první do poslední minuty. Vše začíná v obraně. Pokud se dokážeme na obranné polovině zlepšit oproti minulým zápasům a v útoku předvedeme týmovou hru, vyhrajeme," říká před zápasem Mikuláš Čank

"Ve středu se doma sehrajeme zápas s Ústím nad Labem a chceme do něj vstoupit s kvalitní obranou a být agresivnější než doposud. Musíme zastavit jejich talentované a individuální hráče a musíme odvést velmi dobrou týmovou práci. Všichni věříme, že vyhrajeme! Chceme naší hrou potěšit fanoušky, kteří v našem "hradu" umí vytvořit výbornou atmosféru," nechává se slyšet asistent trenéra Nihat Gurbuz.

Na zápase bude opět možnost přispět našim mladým kotelníkům na výrobu chorea a dalších povedených věcí. Navíc budou vytahovat i choreo, tak buďte v pozoru. Můžete čekat velmi zajímavé věci.

INFO PRO FANOUŠKY:

Po nástupu hráčů se bude vytahovat choreo, které si připravili naši mladí kotelníci.

Prosíme o součinnost a respektování:

1) Choreo se bude tahat při nástupu hráčů, resp. po jejich nastoupení.

2) Pokud na svém místě najdete balónek, tak jej prosím mějte již nafouknutý v 17:50.

3) Následně sledujte pokyny našich kotelníků.

Pevně věříme, že se to povede a naše basketbalová komunita uvidí něco, co na české poměry tu ještě nebylo. Těšíme se na vás zítra! Zápas jako takový začne v 18 hodin.

Lístky na tento zápas můžete kupovat zde: https://bit.ly/3ZTsJMq

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

17

hodin

02

minuty

16

vteřin

vs.

19. 10. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 8. kolo - Základní část

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

83:90

19:2339:4952:72

12. 10. 2024 17:30

hala Sportovní gymnázium - Pardubice, 7. kolo - Základní část

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

9. MÍSTO

Základní část2 VÝHRY / 5 PROHER (28.6 %)