Basketbalisté NH Ostrava oslaví výroční sezónu! 

Máme nové logo!

ČÍST DÁLE

16. 7. 2023

Letošní sezóna je pro ostravské basketbalisty tou výroční. Před sedmdesáti lety, přesně 12. 12. 1953, se v ostravské hale Tatran odehrál první ligový zápas. Od té doby jako jeden ze dvou celků, společně s pražským USK, nikdy z nejvyšší basketbalové soutěže ostravský tým nesestoupil.

Do své 70. sezóny nastoupí hráči se speciálním výročním logem na svých dresech a výročí logo bude ostravský klub doprovázet po celou nadcházející sezónu. Kromě dresů se objeví také na tiskových materiálech, permanentkách, webu a sociálních sítích.

“Logo a navazující komunikační prvky vytvořila mladá grafická designérka Denisa Novobilská. Propojuje stávající logo se stylizovanou číslicí 70, která barevně koresponduje s barvami ostravského basketbalového klubu”, říká k výročnímu logu Tomáš Ostarek, generální manažer basketbalového klubu NH Ostrava. “Všichni v klubu už se na novou sezónu těšíme. Celý ročník bude doprovázet řada akcí, která bude odměnou pro naše fanoušky za jejich skvělou podporu. Ať už streetballový turnaj, který připravujeme před začátkem sezóny, nebo slavnostní zahájení sezóny při prvním zápase s Opavou. Sledujte náš klubový web nhbasket.cz, kde najdete aktuální informace”, dodává Tomáš Ostarek.

“Jsem velice rád, že mohu být jako trenér součástí tohoto významného klubového jubilea, nové logo se mi velice líbí a doufám, že i našimi výkony na hřišti v této výroční sezóně potěšíme oko fanouška”, komentuje trenér týmu Adam Choleva.

Basketbalový klub NH Ostrava se v loňském ročníku Kooperativa Národní basketbalové ligy umístil na celkovém sedmém místě. Ve své historii byl ostravský klub ale také několikrát vicemistrem a druhým vicemistrem v nejvyšší basketbalové lize. Klub NH Ostrava je součástí skupiny Ostra, jejíž společnosti patří k významným reklamním partnerům. 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále