Cíle a vize pro nadcházející sezónu.

Dnes se konala tisková konference před zahájením nové sezóny 2020/2021

ČÍST DÁLE

4. 9. 2020

V sobotu 12. září se opět naplno rozběhne nejvyšší basketbalová liga mužů. Tým NH Ostrava do něj vstoupí zápasem proti Kingspan Královští Sokoli od 17:30 v hale Tatran.

Do další ligové sezóny vstoupí ostravský tým pod vedením hlavního trenéra Petera Bálinta. Ten si k sobě nově jako asistenta přibral Adama Cholevu. Tomáš Bartošek bude u A- týmu fungovat nadále pouze jako poradce a plně se tak bude věnovat práci s mládeží.

V nové sezóně bude Ostrava opět spoléhat na dlouholetého kapitána Petra Bohačíka, zkušené křídelníky Filipa Šmída s Radkem Pumprlou a na mladého rozehrávače Martina Nábělka. K již výše zmíněným dále musíme připočítat mladé české hráče v podobě Štěpána Svobody, Tomáše Havlíka (člen širšího reprezentačního kádru U20), Dominika Lukáče, Matěje Snopka či Dominika Heinzla. V týmu také dál pokračuje slovenský juniorský reprezentant Juraj Páleník. 

Na jaře letošního roku  pokračovala rozsáhlá rekonstrukce sociálního zařízení a šaten v útrobách haly Tatran. Na tuto opravu využil klub dotaci Statutární město Ostrava. Touto cestou bychom rádi poděkovali městu Ostrava za poskytnuté prostředky.

V nové sezóně se tak chce ostravský tým ještě více spolehnout na české zkušené hráče a dát příležitost mladým odchovancům.

Úkolem je se udržet mezi ligovou elitou a zároveň nadále dávat prostor mladým českým hráčům.

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

02

dny

16

hodin

45

minut

45

vteřin

vs.

5. 5. 2024 15:00

Sportovní centrum ČUS Nymburk - Nymburk, 1. kolo - Semifinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

86:85

34:2051:4066:58

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále