Mezi svátky k nám dorazí Pardubice.

Netradičně ve čtvrtek sehrajeme 14. kolo.

ČÍST DÁLE

26. 12. 2017

Preview NH Ostrava: BK JIP Pardubice

Kolo: 14.

Datum: 28. 12. 2017

Vzájemná bilance: http://bit.ly/2D3Wc9H

 

Ve čtvrtek se v naší hale Tatran uskuteční poslední domácí zápas v roce 2017. Tentokrát naším soupeřem budou Pardubice.  Ty mají letos velice silný tým, jenž aspiruje na ty nejvyšší mety.

Celek kouče Sanderse se v lize drží na 3. příčce s bilancí 9:3. Tým diriguje dvojice Pulpán – Burnett, na křídlech je znát kvalita a zkušenost v podobě Panduly či Scotta Martina. Pod koše se pak bije Nečas, Kohout či reprezentant Kamil Švrdlík. V poslední době východočeský celek ještě zesílil. A to, když z Nymburka přišla ikona českého basketbalu, Jiří Welsh.

V prvním letošním vzájemném zápase jsme na jejich palubovce zaslouženě prohráli 78:95.  Celý zápas jsme tahali kratší konec a špatně bránili. V tomto zápase byl naším nejlepším střelcem se 17 body Stojačič. Nutno podotknout, že se jednalo o začátek sezóny, kdy se náš tým ještě sehrával.

Nyní na konci prosince je vidět, že souhra je lepší. Nicméně je třeba zapracovat na obraně. Dostat 2x po sobě přes 100 bodů je velice špatná vizitka. Proto je opět začít od základů naší hry a obrany, která nás zdobila v minulých měsících. Pardubice jsou silný soupeř a proto si nemůžeme dovolit velké výpadky jako v předchozích utkáních.

 

V poločase tohoto zápasu proběhne opět soutěž pro fanoušky. Tentokrát se jedná o voucher do Petrovického zámečku na wellnes pobyt.  Proto nevyhazujte lístek z tohoto utkání a poslouchejte pozorně moderátora utkání. I na tento zápas je možnost zakoupení lístků online. Stačí rozkliknout odkaz, který je níže.

Ohlasy po derby:

Dušan Medvecký (kouč NH Ostrava): „Opava znovu ukázala svoji sílu. My jsme jí stačili pouze první poločas. Ve třetí a čtvrté čtvrtině jsme špatně bránili a přestali hrát kolektivně a Opavští toho náramně využili. Jedenáct domácích hráčů mělo vůli a chuť běhat celé utkání a to dnes rozhodlo.“

 

 

FB: http://bit.ly/2AYKZGa

Lístky:  bit.ly/nhbasket_predprodej

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

03

hodiny

16

minut

47

vteřin

vs.

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

80:65

18:1836:3159:44

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále