Poslední březnovou sobotu přivítáme naposledy v této sezóně Slavii

V sobotu dorazí Slavia.

ČÍST DÁLE

28. 3. 2024

Preview: NH Ostrava vs Slavia Praha

Kolo: 11.

Datum: 30.3.2024

Skupina A2 jde do finiše a v sobotu se opět na domácí půdě představí ostravští basketbalisté. Tentokrát jim soupeřem bude Slavia. A to je tým, kterému při poslední měření sil na Tatranu mají co vracet, jelikož s nimi prohráli navzdory dobře rozehranému zápasu, kdy vedli až o 15 bodů.

Následně však vyhráli v Praze. Ve středu pak zvládli důležitý souboj proti Písku. Pokud chtějí svěřenci trenéra Cholevy mít naprostý klid do předkola play off, tak cíl je jasný - vyhrát.

Z tábora soupeře: Slavia Praha

Sešívání letos zažívají velmi smolnou sezónu. Výhry sbírají po málu a prakticky se nedokáží odlepit ode dna ligové tabulky. V zimních měsících měli dokonce dlouhou šňůru zápasů bez výhry. To rozhodně týmu trenéra Salgada moc nepřidá. V týmu se již protočilo několik amerických hráčů a není zřejmě vyloučeno, že pohyby v kádru ještě budou pokračovat.. Zahraniční hráče v týmu doplňuje česká osa v podobě Radka Pumprly a Michala Mareše.

Tento zápas bude mít také charitativní podtext. Veškeré vstupné vybrané v tomto utkání, tak přijde na podporu ostravské neziskové organizaci Míša pomáhá z.s. Pomoc můžete také tím, že si zakoupíte speciální vstupenku v odkazu níže.

Zápas začíná v tradičním čase v 17:30.

Ohlasy před utkáním:

" Myslím, že všichni víme oč jde. Nejen, že to bude důležitý zápas o play in, ale také chceme odčinit porážku od Slavie z předchozího domácího zápasu. Víme, co nás dnes čeká. Se Slavii jsme letos již několikrát hráli. Věřím, že to zvládneme a navážeme tak na 2. poločas proti Písku." říká před zápasem Maťo Majerčák

"Chceme vyhrát poslední dva zápasy ve skupině A2 a v sobotu nás čeká Slavie. Chceme kontrolovat hru především dobrou týmovou obranou jako v posledním zápase ve druhé půli. Naši hráči jsou motivovaní a udělají vše pro to, aby v sobotu vyhráli. Zveme všechny fanoušky do haly a žádáme je, aby ukázali, že Tatran je nášhrad." uzavírá preview Nihat Gurbuz

Link na zápas: https://bit.ly/4auxpKT

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

04

hodiny

33

minut

30

vteřin

vs.

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

80:65

18:1836:3159:44

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále