Rozhovor s Adamem Cholevou před play off.

Do zahájení série s Děčínem nám zbývá 6 dní. Pojďme si tento čas zkrátit rozhovorem s trenérem A týmu Adamem Cholevou.

ČÍST DÁLE

15. 4. 2023

Trenére, jaký je to pocit hrát po dlouhé době playoff ?
Hrát play off je skvělé. Zejména ho hrát pro naše fanoušky po takové době znamená hodně. Fanoušci si ho zasloužili, stejně jako hráči, kteří už vyhlíží první souboj s Děčínem.

Jak hodnotíš skupinu A1?
Skupina A1 nám dala hodně. Nastavila nám zrcadlo, jak se hraje basket na té vyšší úrovni. Bylo to hodně o tvrdosti, rychlosti rozhodování a o detailech. Rozdíl mezi A1 a A2 je velký, když bych to měl srovnat oproti loňsku, kdy jsme hráli A2.

Co ti tato skupina A1 ukázala?
Ukázala nám především to, že můžeme hrát s kýmkoliv. Až na Brno a Ústi jsme dokázali porazit všechny. Do play off můžeme jít se vztyčenou hlavou a překvapit kohokoliv.

Vyzdvihl bys výkony některých kluků?
Zhodnotím to kolektivně, tým na to má, někteří mladí nám ukázali, že dokáží přinést energii a odehrát dost minut v důležitých chvílích. Například zápas s Nymburkem, kdy se kluci dostali do rolí, ve kterých nebývají tak často a zhostili se jich dobře.

Na co bys pozval naše fanoušky?
Fanoušky bych pozval na dobrý basketbal a na play off, což je po letech úplně jiná soutěž. V play off všechno vygraduje. Souboje jsou tvrdší, všechno je rychlejší, je to takové urputnější, což se fanouškům líbí víc.

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále