Rozhovor s Maťo Majerčákem

Další letní rozhovor s naším hráčem.

ČÍST DÁLE

5. 7. 2024

Po krátkém interview s Matějem Snopkem vám přinášíme další letní rozhovor. Tentokrát s Maťo Majerčákem.

1)Ahoj Maťo! Momentálně je letní pauza. Jak trávíš offseason?

Jak si možná většina lidí všimla, tak při posledním zápase jsem si způsobil zranění levé nohy. A to mi trosku překazilo moje plány, ale naštěstí se to zranění docela dobře vyvíjí. Jsme rádi, že se nám podařilo jet na dovolenou do Chorvatska, kterou jsme měli naplánovanou a byla to první dovolená s naším psem Amosem. Užili jsme si to a odpočinuli si z celé sezóny, respektive z celého roku. Věřím, že ještě poslední kontrola dopadne pozitivně a budu se moci začít pomalu připravovat na novou sezónu.

2)Většina našich věrných fanoušků ví, že tě v červenci čeká krásná životní změna. Jak se na ni těšíš?

Ano, už se to blíží. Termín mámě 6.7. neboli je to jeden den do svatby. Myslím si, že můžu mluvit za nás oba, že už se těšíme a hlavně, že už opadne ten stres z přípravy a věříme, že všechno dobře dopadne a určitě si to užijeme.

3) Nedávno jsme mohli vidět,že jsi se zúčastnil několik besed u našich východních sousedů. Popiš fanoušků, co to bylo ?

Ano, jelikož je nyní období kempů a po delší době mám přes léto volno, jelikož mé zranění mi nedovolí se zúčastnit repre najednou, tak jsem navštívil 2 kempy. Jeden se konal v Prievidzi. Název je Ripcity camp a organizují ho moji kamarádi a spoluhráči a každý den si tam volají nějakého hosta se kterým je krátká beseda a děti se mohou zeptat otázky které je zajímají.  A druhý kemp jsem absolvoval ve Spišské Nové Vsi. Kemp který organizoval můj mateřský klub Spišský Rytíři a byli jsme tam pozváni 4 hosté a měli jsme besedu s dětmi a také se mohli ptát otázky na které chtěli vědět odpověď.

4) Jak jde rekonvalescence tvé nohy?

Věřím, že všechno jde jak má, uvidíme co ještě řekne poslední kontrola, ale věřím, že všechno je v pořádku a stihnu začátek sezóny.

5) Jak se těšíš na novou sezónu?

Těším se, tak jako každý rok. Jsem plný očekávání od nového spoluhráčů a věřím, že se nám podaří dělat radost našim fanouškům a že splníme cíle, které si dáme před sezónou.

    NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

    18

    dnů

    05

    hodin

    26

    minut

    15

    vteřin

    vs.

    21. 9. 2024 18:00

    ARMEX Sportcentrum - Děčín 1, 1. kolo - Základní část

    PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

    71:86

    17:1233:3250:57

    23. 5. 2024 17:30

    SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále

    AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

    4. MÍSTO

    Základní část0 VÝHER / 0 PROHER (0 %)