Rozhovor s novým asistentem trenéra Nihatem Gürbüzem!

Na pozici asistenta trenéra přichází Nihat Gürbüz . Tento trenér s tureckými kořeny bude od nové sezóny pravou rukou Adama Cholevy.

ČÍST DÁLE

25. 6. 2023

Přečtete si spolu s námi krátký rozhovor s naším novým asistentem trenéra, Nihatem Gürbüzem.

1) Ahoj Nihade, představ se našim fanouškům.

Pochazím z Turecka, kde jsem vystudoval na universitě pedagogickou fakultu obor učitelství basketbalu. Trenérskou praxi jsem zahájil v roce 2000 v Turecku ve sportovním klubu právě na Çanakkale University. Od roku 2010 trénuji v různých klubech v ČR. Naposledy jsem působil u extraligových družstev NH Ostrava U17 a U19. Jsem ženatý a mám 2 děti.

2) S jakými očekáváním a cíli si přijal pozici asistenta u A týmu?

Nejdůležitější pro mě je týmová práce a jsem rád, že můžu pomáhat hlavnímu trenérovi, abychom byli úspěšní.

3) Co čekáš od nové sezóny?

Věřím, že hlavní trenér, realizační tým a já budeme pracovat ze všech sil, abychom náš tým posunuli k vyšším metám. Budeme se snažit najít způsob, jak se zlepšovat a vyhrávat. V příští sezéně chceme hrát tvrdě, agresivně a bojovně. Budeme se snažit chránit náš tým, udržíme si vysokou motivaci a co nejlépe využijeme příležitostí, které máme.

4) Co kromě basketu jsou tvé další koníčky?

Rodina, horolezectví, adrenalinové sporty.

Na pozici asistenta trenéra přichází Nihat Gürbüz . Tento trenér s tureckými kořeny bude od nové sezóny pravou rukou Adama Cholevy.

🗣 "Vítám v týmu Nihada, který náš klub již dobře zná a věřím,že bude velkým přínosem. Těším se na spolupráci.", dodává k jeho angažování GM klubu Tomáš Ostarek.

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále