Rozhovorem s Matějem Snopkem.

Rozhovor s Matějem Snopkem.

ČÍST DÁLE

28. 6. 2023

Jsme v půlce týdne a proto přinášíme vám krátký rozhovor s Matějem Snopkem.

1) Matěji, máme tu léto a to nejenom pro Tebe znamená 3x3 basket. Přibliž našim fanouškům, co už si letos v 3x3 odehrál ?

 Prozatím jsem letos zahrál několik zastávek české Chance Tour, pak letošní novinku Profi Tour, kterou se nám letos povedlo vyhrát a jeden turnaj v Nitře. Dále jsme úspěšně s reprezentačním výběrem postoupili na ME z kvalifikace, která se hrála v Bratislavě. Naposledy jsme se účastnili evropských her v Krakově. Prozatím bych to hodnotil kladně, protože z každé akce jsme se vrátili s úspěchem.

2)Jak hodnotíš Evropské hry v Krakově, kde jsi byl spolu s Kevinem Týmlem a Michalem Svobodou?

Evropské hry byly opravdu super akce, pro nás to byla taková malá olympiáda. Všichni jsme si velmi užili být součástí českého olympijského týmu se vším všudy. S klukama objíždíme v podobné sestavě většinu turnajů, tudíž to bereme jako skvělou zkušenost a motivaci pro další zlepšování.

3) Kromě úspěšné reprezentace 3X3 jsi byl také úspěšný na akademické půdě. Jak těžké byly zkoušky a pokračuješ ve studiu i nadále? Baví Tě tvůj obor?

 Na závěrečné zkoušky jsem díky poměrně brzo skončené sezóně s NH měl dost času připravit, takže to nijak nepodcenil a úspěšně dokončil bakalářské studium. Ve studiu budu dál pokračovat, kdy na VŠB studuji obor Managment v navazujícím magisteském studiu. Já si tuhle školu vybral, aby mě bavila, takže jsem spokojený a učení jde daleko lépe, když studuješ, to co Tě zajímá a baví.

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále