Seznamte se s první letní posilou! Přichází Matej Majerčák.

Představujeme vám první letní akvizici.

ČÍST DÁLE

26. 5. 2022

Na pozici rozehrávače přichází Matej Majerčák. Jedná se o zkušeného slovenského hráče, jenž ve svém mladém věku dokáže vést tým z pozice vůdce.

Kouč Adam Choleva k nové akvizici dodavá ???? "Klíč k úspěšným zítřkům(výsledkům) je dlouhodobější spolupráce s ústředním rozehrávačem, což se nám podpisem Mateje na dlouhodobější kontrakt podařilo. Matej je mladý, velice perspektivní rozehravač, s citem pro přihrávku a velice dobrou hrou Pick n Roll. Matej již prokázal na Slovensku, že patří ke špičce a byl čas se posunout výš. Jsme rádi , že jsme jej ziskali, a těšíme se na spolupráci!"

Sám hráč k přestupu říká ???? "Ahoj Ostravo ! V prvé radě by jsem chtěl trénerovi a celému vedení NH Ostravy poděkovat za projevenou důvěru a možnost nahlédnout do jiné soutěže nez je ta slovenská. Věřím, že ukážu, že projevenou důvěru si zasloužím. Na novou zkušenost se velmi teším a věřím, že NH pomůžu k postupu do playoff."

Přikládáme také ohlasy agenta Jana Hubálka ????????: "Jsme moc rádi, že se nám podařilo dosáhnout dohody. Zájem Ostravy trval delší dobu a moc se nám líbila vize a role, kterou nám Ostrava představila pro Mateje. Matej dokázal, že už ve svém mladém věku dokáže vést tým z pozice leadera a tak posun do kvalitnější ligy byl pro nás téměř nezbytný. Věřím, že Matej pomůže pozvednout Ostravu na vyšší příčky a stane se jedním z lídrů týmu."

Statistiky:https://bit.ly/Majercakstats

YT: https://bit.ly/MatejMajercak

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

03

hodiny

09

minut

21

vteřin

vs.

5. 5. 2024 15:00

Sportovní centrum ČUS Nymburk - Nymburk, 1. kolo - Semifinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

86:85

34:2051:4066:58

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále