Děkujeme, kapitáne!

V sobotu v Děčíně skončil jeden velký basketbalový příběh.

ČÍST DÁLE

4. 5. 2023

V předposlední dubnový den se Petr Bohačík rozloučil posledním zápasem se svou bohatou hráčskou kariérou. Stalo se tak ve čtvrtfinále play-off proti severočeskému Děčínu. Petr nasbíral v nejvyšší soutěži  662 zápasů, nastřílel 6639 bodů a přidal 777 asistencí. 

V kariéře hrál kromě našeho klubu také za východočeské Pardubice a střídavě v Olomoucku a také Opavě. Ve své bohaté kariéře se dostal také do národního týmu, kde se v jednom kvalifikačním bloku potkal také se svým bratrem Jaromírem. 

Petr patří již neodmyslitelně k legendám klubu. 

Za celý klub přejeme Petrovi v jeho profesním životě jen to nejlepší.  Děkujeme za roky poctivé a kvalitní práce,  jenž na hřišti i v kabině odvedl.

"Končí jedna velká basketbalová etapa, kde bylo plno krásných příběhů. Chci mu poděkovat za ty roky, které odehrál ať už v Ostravě,  Pardubicích či jinde. Vždy se snažil na palubovce odevzdat maximum možného. Za to mu patří velký dík. Navíc ja jsem měl možnost ho poznat jako spoluhráče v šatně.  Také mu chci poděkovat za klub,  co vše odvedl a také doufám, že se ještě úplně neloučíme a Peťa zůstane u basketu a nejlépe u nás v klubu,"poděkoval ostravské legendě současný trenér A-týmu Adam Choleva.

“Petr patřil několik let mezi hlavní opory týmu na hřišti i mimo něj. Jsem rád, že jsem ho mohl poznat také jako člověka a věřím, že se s Petrem neloučíme na dlouho.”dodává Tomáš Ostárek, generální manažer ostravského klubu.

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

06

hodin

13

minut

39

vteřin

vs.

6. 5. 2024 19:00

Sportovní centrum ČUS Nymburk - Nymburk, 2. kolo - Semifinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

92:69

19:1645:3768:51

5. 5. 2024 15:00

Sportovní centrum ČUS Nymburk - Nymburk, 1. kolo - Semifinále