V sobotu doma s Brnem.

V sobotu přijede lídr tabulky.

ČÍST DÁLE

24. 3. 2023

Preview: NH Ostrava vs Basket Brno

Kolo: 10. kolo skupiny A1

Datum: 25:3.2023

V posledním březnovém domácím utkání se ostravští basketbalisté utkají tentokrát s Brnem. Aktuální lídr tabulky vykazuje v posledním zápasech velmi vyrovnou formu. I ostravský tým zažil sílu brněnského týmu. V prosincovém vzájemném zápase sice jen těsně prohrál, ale následně pod Špilberkem prohrál vysokým rozdílem. V tomto utkání působil velmi ležérně zejména v obraně. To se však nedá říct o domácím zápase proti Pardubicím. V tom měli domácí hráči od začátku zápasu jasně navrch a po celý zápas nedopustili hosty ke zdramatizování utkání. Bodově byli velice produktivní zejména Morgan a Radukič.

 

Z tábora soupeře:

Brňané přijíždějí do ostravské haly Tatran jako lídr tabulky a také jako stříbrný medailista z víkendového Final Four. Svěřenci trenéra Růžičky v průběhu ročníku vykazují známky stálé formy a také dokáží vyhrát i těžké utkání na palubovkách silných soupeřů. V týmu najdeme směs dobře nakombinovaných hráčů, kteří se, jak vidno prozatím dobře doplňují. Velmi střelecky produktivní je zejména Culpepper, jenž má přes 34% střelbu z perimetru. Rozehrávku pak výborně diriguje Pulpán. 

Opět budou mít fanoušci možnost vyhrát hodnotné ceny. Stačí dojít včemkoliv v bílém a přihlásit se u moderátora utkání. 

Adam Choleva k zápasu říká " V sobotu k nám zavítá možná nejtěžší soupeř Brno.Pokud chceme pomýšlet na dobrý výsledek, tak je třeba zodpovědně bránit, doskakovat, odstavovat hráče a vracet se do obrany, jelikož Brno umí hrát velice rychle. Dále musíme pokrýt střelce Culpepera či Bálinta. V útoku se pak budeme snažit hrát naši hru s přenosem míče ze strany na stranu do vnitřního podkošového prostoru a uvidíme, jak budeme úspěšní. 

TVCOM: http://bit.ly/3nk2q0T

Pozvánka: https://bit.ly/3ZcIj1F

 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)