V sobotu dorazí Olomoucko.

ČÍST DÁLE

13. 10. 2022

Kolotoč zápasů KNBL jede v nové sezóně v plném proudu a v sobotu se odehraje již 4. kolo. V něm domácí změří síly tentokrát s Olomouckem. Na toho soupeře domácí NH celkem umí. V loňské sezóně se domácím povedlo tohoto soka porazit v obou případech v základní části a také jednou v A2. 

Vstup do ligy měli oba týmy rozdílné. Domácí překvapili a doma skolili Pardubice, ale hned pak prohráli doma s USK. Hosté zatím stále čekají na první výhru. Domácí měli odehrát ještě zápas na půdě Brna, ale ten byl odložen z důvodu rozsáhlé marodky. 

A tak budou mít svěřenci trenéra Cholevy možnost  získat v sobotu druhé vítězství v sezóně.  V poločase utkání opět proběhně poločasová soutěž, takže neváhejte a přijďte si zahrát o věcné ceny. Sobotní zápas začíná v tradičním čase v 17:30.

Saša Jankovič před zápasem:"  V sobotu hostíme Olomoucko. To je sice bez trenéra, ale i tak nás čeká náročné utkání. Víme, jaké jsou jejich silné stránky a budeme se snažit je eliminovat. Na konci zápasu se chceme radovat z druhé výhry v sezóně a uděláme pro to vše."

TVCOM: https://bit.ly/tvcomnholomoucko2

Pozvánka: https://bit.ly/pozvánkanh

Z tábora soupeře:

Tým z Hané před touto sezónou prošel výraznými změnami. Do týmu kromě dvojce Tkadlce - Heinzl přišli i dva Američani, se kterými se ještě před začátkem ligy klub rozloučil. 

Narychlo klub sehnal náhradu, kterou hned začlenil do zápasového procesu. Nejvíc si však vedení týmu slibuje od další letní akvizice, Pedi Stamenkoviče. Českou ligou ošlehaný srbský rozehrávač by měl týmu dodat nejen spousty bodů, ale především klid a rozvahu na rozehrávačské pozici. V týmu z minulé sezóny pokračuje i jeho krajan Kněževič. 

Do sezóny měli Hanáci velice špatný start z úvodních tří zápasů všechny prohráli velkým rozdílem. Minulou sobotu na domácí půdě vysoko prohráli s Hradcem Králové. JIž v poločase prohráli o 32 bodů.. Střelecky byl při chuti zejména Škranc. Domácí se pak  snažili mohutně dotahovat, ale na obrat již bylo příliš pozdě. Na začátku tohoto týdne byl odvolán kouč Čurovič. Tým dočasně povede Michal Pekárek.

 

 

 

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

03

hodiny

25

minut

06

vteřin

vs.

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

80:65

18:1836:3159:44

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále