V sobotu je na programu první letošní regionální derby

V sobotu je na programu regionální derby v Opavě.

ČÍST DÁLE

3. 10. 2024

Preview: BK Opava vs NH Ostrava

Kolo: 5.

Datum. 5.10.

Kooperativa NBL má za sebou již odehraná 4 kola a jeho jízdní řád kvapí dál dopředu. Již v sobotu je tu na programu první regionální derby. Ostravští basketbalisté tentokrát zavítají na palubovku Opavy.

S tímto odvěkým regionálním rivalem odehráli v loňské sezóně velmi vypjaté boje, které zejména v play off gradovaly a nakonec to byli Ostravané, kteří svého soka nakonec vyřadili 4:2 na zápasy.

To je však již minulost a je třeba se soustředit na sobotu.

Opavský celek v létě opoustil Martin Gniadek, jenž zavítal právě do ostravského týmu. Směrem dovnitř týmu pak z USK přišel Marek Vyroubal a z Ústí rozšířil perimetr František Váňa. Pod košem pak můžeme vidět Roberta Howarda jenž naposledy působil v Levicích.

Slezské derby bude mít svůj úvodní rozskok v sobotu v 18 hodin a ostravský klub opět pořádá výjezd autobusem na tento zápas. Stačí se přihlásit v odkazu níže.

Sraz je v 16:00 od haly, 16:15 pak odjezd! Všichni v bílém!

Cena je 200Kč (v ceně je doprava tam a zpět a vstup do haly, vybíráme při vstupu do autobusu).

Formulář: https://bit.ly/vyjezd_opa0510

Ohlasy před utkáním:

"V sobotu nás čeká derby s Opavou na které bych tímto chtěl pozvat všechny naše fanoušky a věřím, že nás přijedou do Opavy podpořit v hojném počtu. Naším cílem je hrát týmově a podat dobrou obranu a odvézt tak domů druhou výhru," nechává se slyšet Dominik Heinzl

" V pátém zápase sezóny se o víkendu utkáme s Opavou. Do prvního derby sezony půjdeme s dobrým pocitem po domácí výhře nad Olomoucí. V Opavě chceme vyhrát a uděláme pro to maximum. Budeme se snažit být v obraně velmi agresivní a dělat méně chyb než doposud. Myslím, že to bude velmi bojovný a krásný zápas pro všechny fanoušky a očekáváme, že nás naši fanoušci v Opavě podpoří." doufá v podporu ostravských fanoušků asistent trenéra Nihat Gurbuz

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

03

hodiny

00

minut

08

vteřin

vs.

19. 10. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 8. kolo - Základní část

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

83:90

19:2339:4952:72

12. 10. 2024 17:30

hala Sportovní gymnázium - Pardubice, 7. kolo - Základní část

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

9. MÍSTO

Základní část2 VÝHRY / 5 PROHER (28.6 %)