V sobotu přivítáme Slavii Praha

Po dlouhé pauze je tu zase ligové kolo skupiny A2.

ČÍST DÁLE

29. 2. 2024

Preview: NH Ostrava vs Slavia Praha

Kolo:5. kolo skupiny A2

Datum: 2.3.2024, 17:30

Po dvoutýdenní pauze se opět naplno rozběhne Kooperativa NBL. Ostravští basketbalisté mají tentokrát na programu domácí zápas proti Slavii Praha. S celkem z našeho hlavního města se utkali 3x a pokaždé odešli jako vítězové. Výsledky všech tří výher byly poměrně jednoznačné :96:68,85:70 a 89:80.

Z tábora soupeře: Slavia Praha

Sešívání letos zažívají velmi smolnou sezónu. Výhry sbírají po málu a prakticky se nedokáží odlepit ode dna ligové tabulky. V zimních měsících měli dokonce dlouhou šňůru zápasů bez výhry. To rozhodně týmu trenéra Salgada moc nepřidá. V týmu se již protočilo několik amerických hráčů a není zřejmě vyloučeno, že pohyby v kádru ještě budou pokračovat.. Zahraniční hráče v týmu doplňuje česká osa v podobě Radka Pumprly a Michala Mareše.

Ohlasy před zápasem:

" Tuto sobotu hrajeme doma proti Slavii Praha. Se dvěma novými hráči, kteří přišli do týmu, předvedeme kvalitní útok, chceme udržet tempo a tvrdou obranu po celý zápas. Navíc se nám vrací hráči po zranění a tak doufám, že předvedeme velmi dobrý týmový výkon. Všechny naše fanoušky zveme na dnešní zápas a doufám, že nás přijdou podpořit v hojném počtu." zve na zápas asistent trenéra Nihat Gurbuz

" V sobotu nás čeká nelehký soupeř Slavia Praha, který se sice nachází na spodku tabulky, ale jakmile si prosadí svůj styl hry, tak je nebezpečným týmem. Především ve hře 1 na 1.
Věřím ale,že pokud budeme hrát disciplinovaně, tak máme velkou šanci na výhru, která nás posune blíže k předkolu play off. " uzavírá preview nová akvizice týmu David Škranc.

Zápas začíná v tradičním čase v 17:30 a sledovat ho můžete buď přímo v hale nebo také na na ČT SPORT plus.

Vstupenky online: https://bit.ly/49HcP9D

Bulletin ke stažení: https://bit.ly/bullnaSlavii

Fanshop online: https://bit.ly/3uVkdQ3

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále