V sobotu vyrážíme do Svitav.

Ve 20. kole zavítáme do Svitav.

ČÍST DÁLE

2. 2. 2018

Preview: Dekstone Tuři Svitavy : NH Ostrava

Kolo: 20.

Datum: 3.2.2018

 

Vzájemná bilance: http://bit.ly/2DVdkyq

 

Druhý měsíc v roce 2018 zahájíme na palubovce Svitav.  Tuři si v tabulce KNB drží prozatím 5. místo s bilancí 10 výher a 9 porážek.  Tým trenéra Růžičky disponuje silným kádrem, ve kterém se mísí zkušenost s výbušností a také dravým mládím. Tým diriguje duo Marko – Smithson, na křídlech se točí Stria či Slezák a pod košem můžeme najít kvalitu v podobě Jelínka, Rosenbora nebo Garreta Kerra. Toho znají velmi dobře také naši fanoušci . Před dvěma lety nastupoval za náš celek a odvedl pro naše barvy cenné služby.  Před nedávné náš sobotní soupeř posílil o Brentona Petwaye, který přišel z Olympiakosu Pireus.

S naším sobotním soupeřem jsme se v prvním letošním měření sil střetli v listopadu a tento zápas jsme vyhráli 78:69. V tomto zápase jsme byli od začátku agresivnější v obraně a měli jsme větší hlad po vítězství. Naším nejlepším střelcem byl se 17 body Stanojevič.  Toto utkání bylo podle ohlasů našich fanoušků jedno z nejlepších v dosavadním průběhu ročníku. Hráči si výborně půjčovali míč a favorita zápasu jsme přehráli.

 

Domácí stejně jako náš celek bude jistě chtít pomýšlet na výhru, jelikož v minulém kole prohrál na palubovce posledního celku. „Tuři“ byli malinko lepší, nicméně domácí svojí bojovností nakonec zápas vyhráli a připsali si tak svoji první výhru v sezóně.  Náš celek odehrál minulou sobotu zápas s Olomouckem. A nakonec padl po velkém boji v poměru 104: 108.  V zápase, který jsme dohrávali bez Stanojeviče a Stojačiče, jsme měli dobrý vstup, ale postupně nám docházeli síly a soupeř šel přes nás. Naší bojovností a urputností jsme nakonec měli možnost poslední střely, kterou jsme bohužel nezvládli.  Nakonec vyhrál šťastnější tým.  

Zápas ve Svitavách začíná v 18 hodin a vy ho můžete sledovat na TVCOM.

 

 

http://bit.ly/2BPbDkf - FB

http://bit.ly/2BOvMqF - TVCOM

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

02

hodiny

49

minut

43

vteřin

vs.

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

80:65

18:1836:3159:44

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále