V sobotu zakončíme základní část zápasem s Kolínem.

V sobotu přivítáme Kolín.

ČÍST DÁLE

19. 1. 2024

Preview: NH Ostrava vs BC  Geosan KolínKolo: 22.
Datum: 20.1. v 18:00

Základní část Kooperativa NBL má na programu poslední kolo. V něm přivítají Ostravané kolínské Medvědy. 

V říjnovém měření sil byli o chloupek lepší Medvědi z Kolína. Ti navzdory rozsáhlé marodky vyhráli jen o dva body 67:65. 

Ostravané již vědí, že je po roční pauze čeká skupina A2 a tak jistě budou chtít zakončit základní část před domácími fanoušky vítězně. 

Z tábora soupeře: BC Geosan Kolín

Tým z Polabí prochází letos velmi zajímavým vývojem. Po relativně úspěšném startu (zde můžeme započítat i výhru nad ostravským týmem) přišel mírný útlum. A to ať jak výsledkový, tak se týmu okolo Adama Číže začala nabalovat zranění a tak muselo dojít k nuceným změnám v týmu. Do týmu přišlo nejprve duo z Balkánu (Veljkovič a Boškovič) a také Američan Glen Burns, který přichází jako náhrada za Holdena Redpartha.

Ohlasy: " Těšíme se na poslední zápas základní části, který odehrajeme doma. Naším cílem je vyhrát. Tvrdě trénujeme a půjdeme si za tím . Z našich prohraných zápasů jsme si vzali ponaučení a díky nim chceme být letos úspěšnější. V Nymburce jsme dali příležitost mladým hráčům, kteří mohli získávat zkušenosti. Myslím, že tato sezóna může být ještě hodně zajímavá." říká před zápasem asistent trenéra Nihat Gurbuz.

Zápas začíná v 18 hodin opět nás můžete přijít podpořit v BÍLÉM.

Lístky na zápas můžete koupit zde: https://bit.ly/3U7mOR3

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále