V úterý opět doma s Děčínem.

V úterý pokračuje série doma s Děčínem.

ČÍST DÁLE

24. 4. 2023

Preview: NH Ostrava vs BK Armex Děčín

Kolo: 3. kolo série play off

Datum: 25.4.2023

Po dvou porážkách na půdě Děčína se série obrací do Ostravy. NH ve svém svatostánku odehraje další dva zápasy s Válečníky. 

A bude mít co spravovat. Oba duely na Maroldovce svěřencům trenéra Cholevy nevyšly. V prvním padli o 10 bodů, následně v sobotu byl rozdíl ještě markantnější. A to i navzdory povedenému výkonu Matěje Snopka, jenž nasbíral 12 bodů v sobotním utkání, což je jeho letošní maximum. 

Z tábora soupeře:

Srdcem celého týmu ze severu Čech je bezpochyby Walton. Aktuální MVP sezóny spolu s Matějem Svobodou, Nicholsem a Pomikálkem tvoří základní jádro týmu. Ten se letos může chlubit prvenstvím ve Final Four Českého poháru.

Adam Choleva k zápasu: Teď už musíme zabrat a ukázat fanouškům a celé lize, že v play off nejsme náhodou a na domácí půdě chceme zvítězit a vrátit sérii do Děčína a ukázat, že basketball umíme. Potřebujeme k tomu našeho 6. hráče, který nám v Děčíně chyběl a tak chci pozvat všechny fanoušky v úterý i ve středu v 17:30 na Tatran ať dojdou v bílém a hnali náš tým dopředu za výhrou.

Matěj Majerčák k zápasu říká: "Čeká nás velmi těžký a důležitý zápas, ve kterém víme o co hrajeme. Jsme připraveni odevzdat na hřišti všechno a porvat se o první výhru v sérii. Víme, o co hrajeme, víme, že to bude těžký zápas ale věřím, že s plným Tatranem se nám to podaří.

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále