Ve středu nás čeká zápas v Edenu

ČÍST DÁLE

12. 3. 2024

Preview: Slavia Praha vs NH Ostrava

Kolo: 8. kolo

Datum: 13.3.2024

Koloběh zápasů ve skupině A2 běží rychlým tempem a již zítra se ostravští basketbalisté představí na půdě Slavie Praha. Do pražského Edenu se vydají v letošní sezóně již potřetí. Zatím pokaždé si z této velmi chladné haly odvezli vítězství. Avšak na poslední měření sil s tímto sokem nemají svěřenci trenéra Cholevy příliš dobré vzpomínky.

Na domácí půdě měli velmi dobrý vstup do utkání a vypracovali si velmi pohodlný náskok. Avšak poté, co hosté změnili styl hry v obraně, tak jako když utne. Ne a ne se prosadit a toho Slavisté využili a šli přes svého soka a nakonec si z Tatranu odvezli výhru.

A aby to nebylo málo, tak také hned další zápas Ostravané padli. A to až v úplném závěru na půdě Písku.

To je však již minulost a je třeba se soustředit na zítřejší zápas s jasným cílem: vyhrát! Zápas můžete sledovat jako vždy v odkazu níže.

Ohlasy před utkáním." Nejsme spokojeni, jak dopadl nás zápas v Písku a uděláme vše proto, abychom vyhráli na Slavii. V A2 nám chybí posledních 5 zápasů a věřím, že všech pět vyhrajeme a budeme první ve skupině A2." říká před zápasem asistent trenéra Nihat Gurbuz

" Po pauze se nám nepovedli oba dva zápasy a plně si uvědomujeme, čeho chceme dosáhnout. Všichni jsme plně motivováni na to, abychom vyhráli v Praze a víme, že je to zápas, který musíme zvládnout." uzavírá preview Elyjah Williams

TVCOM: https://bit.ly/3wRKhMy

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

05

dnů

20

hodin

20

minut

29

vteřin

vs.

5. 5. 2024 15:00

Sportovní centrum ČUS Nymburk - Nymburk, 1. kolo - Semifinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

86:85

34:2051:4066:58

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále