Ve středu se utkáme s Olomouckem

ČÍST DÁLE

30. 9. 2024

Preview: NH Ostrava vs BK Olomoucko

Kolo: 4.

Datum: 2.10.2024

První říjnovou středu se utkají ostravští basketbalisté na domácí půdě s Olomouckem. 

Pro Ostravany to již bude klíčový duel, jelikož se ještě ani po třech kolech nového ročníku Kooperativa NBL neradovali z výhry. Nepovedlo se to ani ve sobotu na půdě Slavie, kdy padli o 2 body 87:89. Bohužel se nemohli opřít o svoji obranu, jenž se ukazuje jako zatím největší problém ostravského týmu.

Z tábora soupeře

Hanáci před novou sezonou takřka kompletně překopali celý tým. Změnili název týmu, lidi ve vedení klubu a také přišlo hned několik nových zahraničních hráčů. Z loňského týmu zůstal jen malý zlomek. Z nových českých hráčů si můžeme představit Martina Nábělka a Adama Gogu. Americký trenér Andrew Hipsher má se svým týmem prozatím bilanci 1:2. 

Ohlasy před utkáním:

"Ve středu hostíme Olomouc v zápase, který hrajeme doma. Myslím, že to pro nás bude velmi důležitý zápas a musíme ho vyhrát. Olomouc má kvalitní hráče, zejména zahraniční hráči jsou velmi dobří v útoku a my musíme velmi dobře bránit. Věřím, že tento zápas vyhrajeme velmi dobrou bojovností, s výhodou toho, že hrajeme doma a s podporou našich fanoušků. Zvu všechny naše fanoušky na Tatran, aby nás podpořili.

Uvidíme však v jaké nakonec nastoupíme sestavě, jelikož nás trápí zdravotní lapálie, ale i tak věříme, že si konečně připíšeme první výhru v sezóně." říká před duelem asistent trenéra Nihat Gurbuz

"Ve středu nás čeká Olomouc, která je složena ze zajímavých cizinců a můžeme tak očekávat rychlý basket a hru založenou 1na1. Co se týká nás, my musíme začít od obrany, jelikož v útoku problém nemáme. Do této doby byl kámen úrazu obrana a věřím, že ten to zápas to změní a my se tak budeme moc odrazit a začít vyhrávat," věří v první výhru v sezóně David Škranc.

Zápas začíná v 18 hodin a opět budeme potřebovat vaši plnou podporu.

U našeho fanshopu opět bude možnost dobrovolně přispět našim kotelníkům na choreo.

Stále si můžete koupit pernamentní vstupenky na celou sezónu: https://bit.ly/3XMI12X

Lístky na zápas můžete kupovat zde: https://bit.ly/3N7lwRt

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

23

hodin

05

minut

17

vteřin

vs.

19. 10. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 8. kolo - Základní část

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

83:90

19:2339:4952:72

12. 10. 2024 17:30

hala Sportovní gymnázium - Pardubice, 7. kolo - Základní část

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

9. MÍSTO

Základní část2 VÝHRY / 5 PROHER (28.6 %)