Vítej v týmu – Lamb Autrey!

Nová posila pro ostravský tým

ČÍST DÁLE

25. 7. 2024

Skvělá zpráva pro ostravské fanoušky! Poslední zahraniční posilou je všem známý Lamb Autrey!

Ostravský tým přivádí před novou sezonou finalistu loňského ročníku Kooperativa NBL a posiluje o 190 cm vysokého guarda ze Spojených států! Do čtvrtého celku ze slezské metropole přichází Lamb Autrey.

Hráč, který patří mezi ikony Kooperativa NBL, a jenž loni dotáhl ústeckou Slunetu až na 2.místo, se na Tatranu upsal na 2 roky.

Jeho příchod jistě potěší nejednoho ostravského fanouška, ale především také mladou generaci, která sleduje Lamba na sociálních sítích v hojném počtu.

„ Jsme velice rádi, že můžeme přivítat v našich řadách, tak zkušeného hráče, jako je Lamb a těšíme se až ho uvidíme v našem dresu,“ říká k příchodu hráče generální manažer Tomáš Ostarek

Lambovi statistiky z loňska jsou následující. V základní části si připsal průměrně 16b , 6 doskoků a 4 asistence na zápas za téměř 32 min., podobné statistiky si držel i po celou dobu play-off.

"Hledali jsme zkušenost a přímou náhradu za Rashada, a myslim si, že se to podařilo na výbornou. V momentě, kdy se objevila možnost přivést Lamba, tak jsme neváhali. Všichni jej dobře známe, on zná jak nás ,tak českou soutěž, je to jeden z nejlepších hráčů na míči v soutěži a počítam že vytvoří spolu s Mikem, Mikim a Maťem velice kreativní osu našeho útoku na míči," dodává k nové akvizici ostravský lodivod Adam Choleva

Vítej Lambe!

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

18

dnů

03

hodiny

20

minut

19

vteřin

vs.

21. 9. 2024 18:00

ARMEX Sportcentrum - Děčín 1, 1. kolo - Základní část

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

4. MÍSTO

Základní část0 VÝHER / 0 PROHER (0 %)